kubam8753 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Okej, mam 4 problemy. 1. Dlaczego gdy wgrałem jobs to jak jest +30 stats to pisze: [LWC] Internal error. Notify an admin immediately. I mi cofa staty o jakies 5 pkt. 2. Jak usunac [world] sprzed nicku?? Bo mam [World] [Gracz] NICK: 3. Jak dodać kolorki do rang "GRACZ" 4. Jak naprawic LWC?? Jak robie Admin shop i probuje cos kupic to pisze: [LWC] Internal Error. Notify an admin imediately. :PLAYER_INTERACT PS: DLACZEGO NIE DZIAŁA MI LWC?? /CPRIVATE NIE DZIAŁA?! WTF i dlaczego przy ladowaniu w FTP mi nagle zastopowało i kolejne łączenie było moze to przez to ? POMOCY DAJE LIKE LUB + ZA POMOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ichcios Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 LWC to plugin do zabezpieczeń, nie ma on żadnego wpływu na jobs ani ChestShop. Problem prawdopodobnie jest w innych pluginach które kolidują ze sobą. Podaj listę pluginów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubam8753 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 AutoSaveWorld,ChestShop,CraftBookCommon,CraftBookMechanisms,DragonTravel,Essentials,GroupManager,Jobs,MagicCarpet,MobDisguise,Multiverse-Core,Multiverse-portals,NoCheatPlus,OnlineSigns,OpenINV,PersmissionEX,PlayerStatusSigns,PluginMetrics,Reservations,TimeisMoney,TreeAssist,iChat,iConomy,mChatSuite,xAuth Troche swoich dodałem (tak z 3) A reszte sciągnełem od paczki pluginów 1.3.1 BR3NDa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ichcios Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Cóż, z tej listy nic się nie koliduje wgraj może odnowa jobs i LWC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubam8753 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Okej.. Jobs + Essentials musze wgrac Wgrywać tak że np. essentials to tylko essentials.jar wrzucic i odpalic serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubam8753 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ok wgrywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubam8753 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ALL DZIAŁA . Trzeba było przeinstalować... Teraz pytanko... JAK USUNĄĆ [world] [gracz] ? Chce aby to wyglądało: [Gracz] Nick: Lalala lubie konie. A nie [World] [Gracz] Nick: Lalalal nie lubie [World] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.