Combative Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tematyka: Husaria, motocross, world of tanks lub czołgi Wysokosc: dozwolona jakaś Szerokosc: dozwolona jakaś Napis/y: TheProcekAMD albo wcale, lub też coś od autora Kolorystyka: Dowolna, byle nie raziło w oczy. Dodatkowe informacje od zlecajacego: Eeee no się wie limit lajków, a zlecenie muszę zrobić bo napisałem w temacie kuposia a on się skapnął po tylu miesiącach że moja sygna mu się nie podoba i mi ściął sygnę. Tematyka: Husaria, motocross, world of tanks lub czołgi Wysokosc: dozwolona jakaś Szerokosc: dozwolona jakaś Napis/y: TheProcekAMD albo nic Kolorystyka: Dowolna, byle nie raziło w oczy. Dodatkowe informacje od zlecajacego: to co wyżej, tylko że avek ma być do sygny współgrający Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc. Odnośnik do komentarza
Stonnek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc Odnośnik do komentarza
Combative Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Super. Ogólnie podoba mi się, tylko kilka rzeczy jest nie tak: 1. Było by dobrze, gdyby napisy były w jednakowym kolorze. 2. Ten taki kontrastowy motocykl w sygnie mi się nie podoba. Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc. Odnośnik do komentarza
Combative Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Odświeżam. Przypuszczam, że będzie to tydzień świeżości i nudy... Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc. Odnośnik do komentarza
Stonnek Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 poprawil bym,ale nie moge bo jakos tak odruchowo zapisałem już w .png sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc Odnośnik do komentarza
Combative Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Rozumiem to. Przy czym odświeżam Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc. Odnośnik do komentarza
HaitiPL Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Jeśli ci pomogłem to wiedz że nie bezinteresownie , więc wysil się i daj tego like , w końcu nic nie jest za darmo . Odnośnik do komentarza
Combative Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Super Zrób nieco lepsze obramowanie noi avatar to sobie "zaloze". Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc. Odnośnik do komentarza
Cristiano. Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Odnośnik do komentarza
Combative Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Cristiano! TO JEST TO ! ZAJEBIOZA! Proszę cię, dorób tylko avka i będzie przezajebiście! Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc. Odnośnik do komentarza
Cristiano. Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Odnośnik do komentarza
Combative Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Ach dziękuję Widzę, że to tylko wycięte bo nie ma obramowania, ale i tak podoba mi się Zamykam i serdecznie dziękuję! Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.