James1919 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Po założeniu konta na minecraft.net wyskakuje mi że muszę potwierdzić E-mail no ale jak wchodzę w pocztę i klikam link który dostałem wyskakuje mi Twój e-mail nie mogła zostać zweryfikowana, spróbuj ponownie. Mam e-mail na gmail Cześć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
needyourplay Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Spróbuj jeszcze raz, może przez inną przeglądarkę! Ostatecznie załóż nowe konto E-MAIL na np. WP.PL! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James1919 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Przez inna przeglądarkę nadal nie działa. A co do innego e-mail to mógł bym ale w tedy będę musiał zrobić nowe konto i nowy nick Czy mogę mieć taki nick czy to nie będzie przeszkadzało coś_tam (chodzi mi o ten znak pomiędzy chyba że mogę mieć zwykła spację ) Inny email nie dał rady to samo Cześć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.