Xerkes4 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam wielu z was pisze zawsze że TRADE HACK NIE ISTNIEJE i jest to stworzone tylko do wyłodzania haseł (keylogger) . Więc jak do holery na serwerze Pandoramt2 gość chciał zobaczyć moją trute dałem mu na handel a tu nagle handelzakończony sukcesem i truty nie ma a On napisał thx i dał blokade???? Odnośnik do komentarza
daniel-wasowicz Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Pewni ludzie mają ale sie nie podzielą Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 No widzę, że szerokie pojęcie mają wielcy ludzie nt. TH.. Nie istnieje takie coś jak TradeHack, musiałby się łączyć z komputerem i IP gracza z którym się handluje, na serwerach dedykowanych nie mam takich możliwości, bo nie łaczymy się przez bazę w której są pliki. Jest to nie możliwe, dlatego nigdy takie coś nie powstanie. Odnośnik do komentarza
DualCorePL Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 No widzę, że szerokie pojęcie mają wielcy ludzie nt. TH.. Nie istnieje takie coś jak TradeHack, musiałby się łączyć z komputerem i IP gracza z którym się handluje, na serwerach dedykowanych nie mam takich możliwości, bo nie łaczymy się przez bazę w której są pliki. Jest to nie możliwe, dlatego nigdy takie coś nie powstanie. Nie wiem na jakiej zasadzie to działa, ale istnieje takie coś. Mnie też już raz wyciulali na PL, pokaż fmsa, 3 sec jeb i nie ma itemku. Chyba nikt nie jest taki głupi żeby gościowi oddać fmsa +9 prawda? Wmawianie ludziom że takiego czegoś nie ma to jest wciskanie kitu Nie chcesz? nie musisz wierzyć. Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Serwery 2008/ hamachi możliwe i bym uwierzył, że takie hacki są, ale nie ma bata żebym uwierzył że jest tradehack na serwer 2010 i PL... Przecież to jest niemożliwe. To jest równoznaczne z wkradnięciem do bazy. Odnośnik do komentarza
DualCorePL Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Serwery 2008/ hamachi możliwe i bym uwierzył, że takie hacki są, ale nie ma bata żebym uwierzył że jest tradehack na serwer 2010 i PL... Przecież to jest niemożliwe. To jest równoznaczne z wkradnięciem do bazy. Nie chcę nikogo tutaj okłamywać, ale było to z 3-4lata temu na s8 Onyks. Nie wiem jak, ale Xerkes4 może mówić prawdę albo kłamać, mnie tam nie bawi wkręcanie ludzi. Tyle w tym temacie ode mnie. Odnośnik do komentarza
Pawłoś Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja myślę tak samo jak G00D, że nie ma TH... Przecież to by trzeba było się włamać do serwera, a to by było równoznaczne z szybkim wykryciem... Pokaże mi ktoś demko to uwierzę, ale nie ustawione... Odnośnik do komentarza
Xerkes4 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Czyli pewnie dałem nie dotykając ani myszki ani klawiatury Akcept? Odnośnik do komentarza
rafioza Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 To zacznijmy od tego skąd wgl nazwa Trade hack ? Dlaczego ludzie o tym mówią że zostali okradzeni w ten o to sposób ? Poza tym sam doświadczyłem tego na PLu 2 lata temu. Jakby nikt nikogo nie okradł w ten sposób to by o tym nawet nie mówili .. "trade" - "handel' bez powodu nikt by tego nie wymyślił tych wszystkich historii jakie są na tym forum i na innych też. Odnośnik do komentarza
Istny Diabel Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/704920-faq-najczesciej-zadawane-pytania-dzialu-hacki-boty-bugi/ w FAQ masz o TradeHacku Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.