Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IndustrialSolution

MankindEnemyy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 622
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety adminowi nie da się przemówić do rozumu że tablet nie przyczynia się do bugowania serwera i jest to wielki minus gry ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Niestety adminowi nie da się przemówić do rozumu że tablet nie przyczynia się do bugowania serwera i jest to wielki minus gry ;D

Przedmioty w ktorych mozna wymienic przedmioty na EMC sa zablokowane w ee2 sa dosyc nie proporcjonalne wartosci niektorych przedmiotow ponadto przedmioty tego typu sa za duzym ulatwieniem przy dotychczasowym umiarkowanym poziomie rozgrywki.

Opublikowano

Teraz się dowiedziałem że quantum[ główny cel gry na serwerach z modami ] jest zablokowany i może go używać tylko svip ;D śmiech na sali

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Teraz się dowiedziałem że quantum[ główny cel gry na serwerach z modami ] jest zablokowany i może go używać tylko svip ;D śmiech na sali

Podstawowe częsci quantum takie jak chelm czy chastplate sa zablokowane S-VIP ma mozliwosc kozystania tylko z 1 czesci quantum.

Opublikowano

Jeśli to jest według ciebie to jest główny cel to wyciągam wnioski że nie znasz się na modach, po za tym gram już kilku dni na tym serwerze i jest miła atmosfera, super stworzona ekonomia serwera, dobrze że nie ma tabletów i innych itemków z EE2 bo by każdy pograł kilka h i skończył by grę, a o to chyba nie chodzi.

Serwer jak najbardziej polecam i zapraszam ;)

Opublikowano

Nick:B00rys

Ogarniasz mody:Tak bardzo dobrze oprocz tego

NeptuniumMod

i prosze o dodanie : StachaPL - jest to moj kolega i ogarnia tez wszystko procz tego nowego moda :)

Opublikowano

Nick:qMLoDYp

Coś od siebie: Lubie grac na modach

Oraz kolega

Nick:KamykII

Coś od siebie: Zajebiście ogarnia crafting :D

@edit

mamy mikro

parę komunikatorów

chętnie pogadam :)

lubimy miła atmosferę a zarazem luźną

Opublikowano

Nick: raben24

Coś od siebie: Jestem bardzo ogarniętym człowiekiem chętnie pomagam innym . Lubię sport najlepiej to Piłkę nożną :)

Opublikowano

Nick:Speenaker

Ogarniasz mody: Oczywiście :P

Cos od siebie: Grałem wczsniej na tym serwie i bardzo mi się spodobal i chcialbym jeszcze raz na nim zagrac ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...