krzywy_ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 dislike this topic close plz sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza
Evelen Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 To w ile to rozpakowales? ;p Dołącz do nas na Facebooku! Odnośnik do komentarza
krzywy_ Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 To w ile to rozpakowales? ;p 20sekund sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza
Mondes Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Co jest ciekawego w tym, misiu? Wpisy MSM. Odnośnik do komentarza
krzywy_ Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Co jest ciekawego w tym misiu? zapowiedź dałem kotq sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Co w tym jest ? Odnośnik do komentarza
.nismo Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ty byś pewnie lepiej tego nie zrobil. Na chuj odwlekać nieuniknione ? Odnośnik do komentarza
krzywy_ Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Na chuj odwlekać nieuniknione ? Przecież gdybym tego nie dał, to byś tego nie wiedział. sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza
.nismo Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Przecież gdybym tego nie dał, to byś tego nie wiedział. Za dużo sobie przypisujesz. Też tak zrobiłem. Są też ciekawsze sposoby. Odnośnik do komentarza
krzywy_ Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Za dużo sobie przypisujesz. Też tak zrobiłem. Są też ciekawsze sposoby. Ja sobie nic nie przypisuje, po prostu zobaczyłem mój plik w ich root, a ze mna nie warto miec kosy. sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza
.nismo Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja sobie nic nie przypisuje, po prostu zobaczyłem mój plik w ich root, a ze mna nie warto miec kosy. Tylko mówię, można to zrobić inaczej. Draenor to wykorzystał, tj. zmiana lokalizacji plików, przy import bodajże. Odnośnik do komentarza
ZnowuJa Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja sobie nic nie przypisuje, po prostu zobaczyłem mój plik w ich root, a ze mna nie warto miec kosy. Czyli od teraz można mieć Twój plik w root? ;> Odnośnik do komentarza
krzywy_ Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Czyli od teraz można mieć Twój plik w root? ;> nie. sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza
ZnowuJa Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Szczerze mówiąc to dziwne, przecież go udostępniasz wraz z tym całym root'em ... @Down Więc dlaczego tego nie zrobił? Odnośnik do komentarza
.nismo Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Szczerze mówiąc to dziwne, przecież go udostępniasz wraz z tym całym root'em ... Równie dobrze mógł go wyjebać. Odnośnik do komentarza
Istny Diabel Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 DL nie działa. Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.