Presidente Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Mam problem otóż gdy wsadzam plugin factions do plugins(pliki by br3nd) nie chce sie ten plugin załadować i mam pytanie dlaczego tak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik98.12 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ponieważ któryś plugin go nie akceptuje nie jest kompatybilny z innymi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoLuckJustSkill Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Albo masz starą wersję pluginu, który nie jest obsługiwany przez twojego CraftBukkita. Zrób update pluginu oraz Craftbukkita dl.bukkit.org/downloads/craftbukkit Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presidente Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Może poczekać aż BR3ND zrobi aktualizacje plików? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risen. Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 @UP W plikach od BR3NDa nie ma Factions... Napisz do mnie na GG : 40710934. Zrobię Ci dobre pliki pod Survival, bo te od BR3NDa są pod FB i jest tam nawalone pełno pluginów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdafdsdasdadsad Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jak wgrywam Factions to mi PermissionsEx nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ForFi Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Działa ci PremissionsEX ale ci nie pokazuje prefixów czy o to ci chodzi? Mam pytanie... Czy masz plugin iChat? Jeśli tak to usunięcie jego i zrobienie zamiast w nim prefixów to w permissions powinno pomóc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdafdsdasdadsad Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 nie pokazuje prefixów:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.