.PingwineQ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Siema mam problem z formatowaniem płyty. Jest to płyta DVD+R (Jakaś z tesco 4,7 GB) i problem tkwi w tym że nie mogę jej sformatować bo próbowałem coś nagrać na nią ale się nie dało a miejsce i tak zostało zajęte -_- kiedy formatuje ją to miejsce I TAK MALEJE! Jak sformatować ją poprawnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Vasto- Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 płyt DVD+R z tego co kojarzę nie da się formatować ale mogę się mylić edit : nie da rady formatować DVD+R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3shMak3r Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Plyta DVD+R to plyta jednokrotnego zapisu. Nie sformatujesz jej. Jesli chcesz wielokrotnie nagrywac to kupuj plyty DVD+RW czyli wielokrotnego zapisu STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!! I nie pomagam na PW! gardenscapes cheats bakery story 2 cheat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PingwineQ Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dobra udało się, znalazłem płytę DVD+RW markową sony nagrałem 7 , i zainstalowałem dzięki po lajkach dla was. cls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 DVD-R można formatować do nagrań pakietowych to nie plećcie bzdur wystarczy włożyć do napędu Windows sam formatuje, potem tylko nagrywać pliki na niej kiedy sie chce można az się zapełni If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.