Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dot. BS ! Zajrzyj

rafioza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem , potrzebuję BS'a na serwer reinor , a na tym serwerze pierwsze 5 miejsc w 1 zakładce w eq są zablokowane. I nie moge wstawić itemu w pierwsze miejsce bo sie nie da a musze wybonować eq.. i mam pytanie czy da się zmienić miejsce bonowania w BSie by Padmak lub innym ! !

Opublikowano

Po wejściu przez KamerModa można umieszczać itemy na innych miejscach... Poza tym jest w BS'ach opcja slot, która odpowiada za miejsce które ma być bonowane... ;)

Opublikowano

Po wejściu przez KamerModa można umieszczać itemy na innych miejscach... Poza tym jest w BS'ach opcja slot, która odpowiada za miejsce które ma być bonowane... ;)

Ona działa na pierwsze 5 slotów, nie działa na kolejne.

Opublikowano

No dobra mniejsza z tym , mam tego kamermoda i takie niebieskie kulki mi się pojawiły ( w tych miejscach gdzie było zablokowane) to je przestawiłem i dało się wstawić na 1-wsze miejsce ale cała mapka była czarna coś mi sie bugowało i mam pytanie jak wgrać mapke reinora żeby to działało i skąd wziąć tą mapke?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A powie mi jak zmienic Ta Opcje slot w bs by padmak ???? bo gram na emperius i chcem Bsa a nie wiem jak to zrobic a kamer moda nie mam ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...