rafioza Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam. Mam problem , potrzebuję BS'a na serwer reinor , a na tym serwerze pierwsze 5 miejsc w 1 zakładce w eq są zablokowane. I nie moge wstawić itemu w pierwsze miejsce bo sie nie da a musze wybonować eq.. i mam pytanie czy da się zmienić miejsce bonowania w BSie by Padmak lub innym ! ! Odnośnik do komentarza
Pawłoś Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Po wejściu przez KamerModa można umieszczać itemy na innych miejscach... Poza tym jest w BS'ach opcja slot, która odpowiada za miejsce które ma być bonowane... Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Po wejściu przez KamerModa można umieszczać itemy na innych miejscach... Poza tym jest w BS'ach opcja slot, która odpowiada za miejsce które ma być bonowane... Ona działa na pierwsze 5 slotów, nie działa na kolejne. Odnośnik do komentarza
rafioza Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 No dobra mniejsza z tym , mam tego kamermoda i takie niebieskie kulki mi się pojawiły ( w tych miejscach gdzie było zablokowane) to je przestawiłem i dało się wstawić na 1-wsze miejsce ale cała mapka była czarna coś mi sie bugowało i mam pytanie jak wgrać mapke reinora żeby to działało i skąd wziąć tą mapke? Odnośnik do komentarza
Pawłoś Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 http://metin2mod.tk/ml2010sf.html Tam pod changelogiem masz Reinor Map Patch... Odnośnik do komentarza
rafioza Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 I gdzie to wgrać ? Rozpakować i spatchować ? Czy gdzieś wkleić ? Odnośnik do komentarza
rafioza Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 okej już mi działa ale włączam na "bsie" start i nic nie zmienia. . . Odnośnik do komentarza
WojKooox Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam;) u mnie to samo ale wgraj bsa do moda i tak powinien dzialac Pomogłem Daj + Odnośnik do komentarza
PioneQ Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 A powie mi jak zmienic Ta Opcje slot w bs by padmak ???? bo gram na emperius i chcem Bsa a nie wiem jak to zrobic a kamer moda nie mam ... Odnośnik do komentarza
Immoral Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 @UP Skorzystaj z tego poradnika http://www.mpcforum.pl/topic/784103-tutorialswitchbot-emperius/ Odnośnik do komentarza
PioneQ Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Wlasnie nie dziala mi to cos juz z 60 razy ubilem i nic Zrobilem 2 postac i ubijalem i nic Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.