Sh4ke Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Siemka myli mi się już wszystko z silkroadem Mam 2 pytania : 1. Czy na 37 levelu mogę zmienić z bodego na mentala? 2. Czy jest jakaś kara za wyjście z gildii? Btw. Gram na serwerze balmora , jeżeli to coś zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcuśny Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Na balmorze z tego co pamiętam można zmienić profesje do 60lv A za wyjście z gildii musisz czekać 1 dzień zanim bd mógł być w nastepnej By miko213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4ke Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 W jaki sposób mogę zmienić profesję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcuśny Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Idz tam gdzie się pelerynki kupuje i powinien być zwój Nie grałem już troche na bamorze ale na 90% do 60lv sie da i można zwój kupic u npc By miko213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4ke Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Rozumien , zwój ten się nazywa - zwój zmiany statusu? Drogi Dzięki bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Istny Diabel Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 2. Czy jest jakaś kara za wyjście z gildii? Nie ma, żadnej kary Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AśNaebaem :* Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Trzeba odczekać 24h na przystąpienie do innej gildii . By Maxio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matuty Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nowy Prywatny serwer Ogame Adres: hellher.cba.pl Nowe swiaty : namek(speed 4x),Akson(speed 7x),hellsus(speed 2x) bugi przyjazna atmoswera HellHer Najlepszy serwer jest to nowy,najlepszy prywatny serwer Ogame ja jest przegladarkowa jak Pemiona,Margonem,Ikariam, itp... na uniwers 1 jest speed gry 13,na uniwers 2 speed 7 Jedynego czego potrzebujesz to tylko przegladarka (Polecana jest FireFox) prywatny,serwer,ogame,ikariam,tanoth,szybki,speed,fajna grafika,dluga gra,fajne forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.