kastis Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam wszystkich ,czy na chwile obecną jest jakiś darmowy nie wykrywalny bot? Nie musi być jakoś bardzo zaawansowany bo potrzebuje go tylko na cashmakera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 a elfbot ;P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kastis Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Elfbot jest wykrywalny. A ja potrzebuje bota na rl nie ots Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrawilnaTibia Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Elf bot juz dawno nie istnieje ,co do zalozyciela tematu , niema takiego bota , skoro chcesz tylko cashmakera ,to Tibia Auto powinna ci wystarczyc w zupełnosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Things Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jak chcesz tylko latać na cm to tibia auto łatwa w obsłudze i nie bujuje się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kastis Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ale mam Cashmakera na koncie z mainem. Boje się o bana. TA jest wykrywalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobisek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Z botami zawsze jest ryzyko ja bym na darmowe sie nie rzucal, oraz na craki do platnych botów, osobiscie nigdy nie korzystalem z darmowego bota. jezeli masz 100+lvl to Ibot 8$ + skrypty od Bug WT team ( za nieduzo CC na kazdym servie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroz3k Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 W każdym bądź razie odradzam Bbota... Dostałem za niego delete konta. Jak kolega wyżej uważam, że Ibot byłby dobrym wyjściem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mix091 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Scrackuj sobie redbota, to po ibocie chyba najlepszy bot. Sam go osobiście nigdy nie używałem bo po neo od razu przesiadłem się na ibota. Na innym forum Tibi można znaleźć do niego cracka (nie wiem czy tutaj jest). Od siebie dodam, że warto zainwestować te 500 600k na ibota, a płatne sktypty ściągać za darmo ze speedyshere. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirMarthes Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Nie ma niewykrywalnego w 100% i jednocześnie darmowego Bota. Z bezpłatnych botów to BlackdProxy i TibiaAuto, ale one są wykrywalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
princess lover Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Redbot jest aktualnie darmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobisek Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Aktualnie na jakis okres ze wzgledu ze malo osob go uzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beliar34 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Redbocik ; d a na pvp to magebot safe mode ale gowno w nim wtedy dziala ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.