Klocek5000 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Czy da się z tego gówna wyloocić coś na zawsze? Odnośnik do komentarza
Googlus Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Da się. Odnośnik do komentarza
zlotybin Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Oczywiście, jednak nie licz na cuda i itemek na unli co 2 losowanie. Mi osobiście od wejścia Clawa udało się wylosować jakieś 8 itemków na unlimited, nie liczę już. Oczywiście na jednym koncie. /link poza MPC Odnośnik do komentarza
Skorpion. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Da radę, musisz mieć szczęśliwy dzień. Mi 2 razy pod rząd dropnęły permy, więc można by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza
Loocker Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Mi od początku Clawa 12 itemków (na oko), lecz na paru kontach, bodajże 3 Odnośnik do komentarza
Ciasteczko11 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ktoś już pisał, że system wie co padnie zanim naciśniesz start ' Te przedmioty co mają w lewym górnym rogu złotą gwiazdkę są na zawsze. Odnośnik do komentarza
tasty0077 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ja robię tak że czekam 8 sekund i klikam ten guziczek i 4 razy pod rząd dostałem : Hector coś tam na zawsze , Loser na zawsze , Tony's Pony Tail na zawsze i SDV na zawsze Odnośnik do komentarza
Gość Mateu5z Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 dropi na perma oczywiście , rzadko i zazwyczaj są to gówna lecz nie raz coś fajnego wyleci :> mi się zdarzyło tylko raz Unli m32 dla nationala:> Odnośnik do komentarza
cyjan_97 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 niestety rzeczy na perma wychodzą bardzo rzadko (trzeba mieć wielkie szczęście) ja gram od początku sierpnia i wyleciał mi tylko rogi diabła na zawsze Odnośnik do komentarza
Hadesu1000 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Moj kolega wydal z 250 tys zeby te rogi dropnac a nie udalo mu sie to jeszcze.A co do tematu to mam z 5 itemow na zawsze z claw'a Odnośnik do komentarza
lasewiner Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Mi jak na razie na wszytkich kontach gdzieś z 56, ale czy ja wiem mi wypadają raczej ""Gówienka" takie jak jakieś różowe uszy 8S Odnośnik do komentarza
Googlus Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Autor poznał odpowiedź w drugim poście, proszę o niepowielanie jej. Nie ma żadnych sposobów. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.