glowacz Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam dzisiaj kupilem serwer na zabijace wgralem bukkita i wgl i gdy chce wejsc na server albo ktos inny to wyskakuje internal exception java.net.socketexception connection reset reinstalowalem serwa i dalej to samo ;x prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LegendsLukasz Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Jaki Hosting ? Lista Pluginów ! Czy Plik którym Podpalasz jest stworzony od tego samego bukkita ? Moje Rozwązanie - Po 1 Tak Pisze Gdy Permissions Jest Zle Skonfigurowany Skopiuj go tu . @edit Moge Się Mylić Ale Nie Jestem Pewny . 1500 Postów - Challenge Accepted Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsakui Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Sprawdź czy wersja bukkita jest taka sama jak wersja gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glowacz Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Teraz nic nie mam na serwerze nie chce mi sie znowu wgrywac server mam na zabijace.pl i poprostu odpalam i dziala wszystko pisze 0 na 15 i jak wchodze no to ten blad kazdy tak ma jak chce wejsc ;x normalnie bez bukkita ale odpalac sie odpala ale wejsc nie mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LegendsLukasz Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Byśmy ci pomagali ale jak ci się nie chce współ pracować . To nie sorry . 1500 Postów - Challenge Accepted Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glowacz Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 A masz dobrego bukkita na 1.3.2? jak mozesz podeslij linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsakui Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ściągnij go ze strony bukkit.org. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LegendsLukasz Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 http://forums.bukkit...vailable.95803/ Masz Czekam Na Like @edit http://grzegorz2047....nki/strona.html Tu Masz Już Gotowe Servery Pewnie Ci Się Przyda . 1500 Postów - Challenge Accepted Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glowacz Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Wgrywam teraz ten Ready to run server Minecraft 1.3.2 build 2 version Survival Games ENGLISH ! zobaczymy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LegendsLukasz Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ogarniasz Survival Game ? (Hunger Game) Jeśli Nie Polecam Użyć Poradnika Poniżej : 1500 Postów - Challenge Accepted Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glowacz Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dalej to samo ;O omg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LegendsLukasz Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Hmm skopiuj zawartość server i permissions @edit Zaraz ci podam server w którym raczej nie bendzie tego błędu . (U mnie nie ma) 1500 Postów - Challenge Accepted Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LegendsLukasz Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dalej to samo ;O omg http://www.mpcforum.pl/topic/734992-gotowy-server-minecraft-132-bylegendslukasz-bukkit/ Jeśli to ci nie zadziała to juz nie mam kmina . 1500 Postów - Challenge Accepted Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glowacz Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 dalej to samo juz nie ogarniam moze cos zle wgrywam? albo cos niewiem na odpowiedz od nich czekam juz 4 godziny ale dobra.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.