krzychu11000 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam. Mam problem z MSI Afterburner. Mam slabszy laptop , więc nie moge nagrywac na fullscreen. Chce nagrywac na malym ekraniku z mc , ale wtedy afterburner mi nagrywa pulpit . Jak to naprawic ? Nie zmieniam programu do nagrywania ! Chcialem dodać , że na fullscreen też mi nagrywa pulpit , ale widac minecraft i kursor na srodku oraz nazwe nagrania "Desktop" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewkaPL Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 może spróbuj programem sizer dopasować wielkość okienka i wtedy spróbować nagrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu11000 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 może spróbuj programem sizer dopasować wielkość okienka i wtedy spróbować nagrac Znam ten program i próbowalem. Ciągle to samo. Dzięki za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsakui Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Skoro nazwa to Desktop, to znaczy, że nagrywa pulpit a nie Minecrafta. Upewnij się, że okienko MC jest 'na wierzchu', a do dopasowania jego wielkości użyj programu Sizer. @up szybszy. Przepraszam za tego sizera, jestem z telefonu i nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu11000 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dalej to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsakui Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Może po prostu między tym programem a MC są jakieś konflikty. Prawdopodobnie jego zmiana rozwiąże problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu11000 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Przed chwilą sprawdzalem na innej grze Afterburner'a i ciągle to samo ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirmarq Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Polecam badnicam , dobra jakość , mały rozmiar ! Do tego możesz wybrać jakość nagrywania z youtube ;] Proszę o zdjęcie kilku %%%%%%%%% Popieram akcje : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.