Pba Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Z racji że powtarza się sytuacja oznajmiam, że CHAMSÓW NIE MA I NARAZIE NIE BĘDZIE NIE SPAMUJCIE FORUM. Piecu przyklej Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy: [Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle. Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn ] [Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet Odnośnik do komentarza
Kav Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Przecież nikt nie spamował.. SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC! ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ Odnośnik do komentarza
Pba Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Już zaczynają w modyfikacjach, a znając ludzi niedługo tu będzie śmietnik Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy: [Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle. Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn ] [Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Na razie nie trzeba, jeśli będzie notoryczny spam to dopiero, a co dopiero 2 tematy. Odnośnik do komentarza
l0v33r Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 podobno już działają chamsy... Odnośnik do komentarza
Kokos9090 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 wszędzie na <_< nich lecą low rangi,dobrze ze eli mam bo by się grac nie dalo Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 To na pewno są hacki, bo aktualnie nie ma rez chamsów... Odnośnik do komentarza
Xordan Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Oj są, jakbyś miał wstęp na m*gh do elity, to są z 2 czy 3 bypassy -_- Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Wiesz, bypass jest np. PREFABS.rez ale on nie działa na Chamsy, ani na Modelswaping. Te Chamsy, które ich "elita" ma to są dll, które się chyba wstrzykuje. Odnośnik do komentarza
l0v33r Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Wiesz, bypass jest np. PREFABS.rez ale on nie działa na Chamsy, ani na Modelswaping. Te Chamsy, które ich "elita" ma to są dll, które się chyba wstrzykuje. a jak to sie robi ? jak mozesz podeslij linka... Odnośnik do komentarza
tostyxD Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 zmieniasz nazwę liku na tą podaną przez pieca Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 a jak to sie robi ? jak mozesz podeslij linka... Sam tego nie mam. Odnośnik do komentarza
Endynem_ Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nie ma narazie chamsów ,trzeba czekać na bypassa ;< Odnośnik do komentarza
Gryfek Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 a jak to sie robi ? jak mozesz podeslij linka... W injectorze wpisuje się nazwę procesu i wskazuje .dll które ma zostać do tego procesu wstrzyknięte, ale to są hacki a nie modyfikacje klienta (.rez) i może na chwilę obecną jakieś działają lecz są one wykrywalne, w przeciwieństwie do .res chamsów. Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Co do tematu, mogłeś zrobić bardziej logiczną nazwę tematu i trochę go opracować. Odnośnik do komentarza
Pan Hakier Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 A ja miałem fajnego moda ale już go nie ma :C Odnośnik do komentarza
Im_Da_LeGenD Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 @Up nie ma bo modelów nie zmienisz ) Co do tematu pociesze was że pewnie za 2-4 tyg. bd nowy bypass albo już nowe chamsy Odnośnik do komentarza
fagasa Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 @up Skąd ta pewność, ja myślę że już nigdy nie zagracie na chamsach. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 @up Skąd ta pewność, ja myślę że już nigdy nie zagracie na chamsach. No to się przemyśliłeś. Chamsy są już w hackach więc można na nich dalej grać. W rez myślę że będą w najbliższym czasie. Temat jest zbędny bo nie ma spamu odnośnie chamsów. Odnośnik do komentarza
fagasa Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 My gadamy o chamsach w rez, a Ty z dupy wylatujesz o hackach. Jesteś taki kox to znajdź bypassa, ja szukałem sporo czasu tak samo Piecu i nic. Rozwalasz mnie udajesz takiego znaFFFFce a nic nie wiesz, chamsy w hackach od zawsze są. Odnośnik do komentarza
natan1234 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 up no ale kurw@ jeżeli chamsy są już w hackach to wiadomo ze za nie długo będą w rez to ze nie znajdziesz w 1 tydzien to nie znaczy ze nie będzie a po 2 jeżeli wyjdzie nowy bypass raport leci i 2 tygodnie i nie ma wiec czy ja wiem czy warto szukać... może dzieci nareszcie beda grali legalnie.. Odnośnik do komentarza
Im_Da_LeGenD Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 @up Skąd ta pewność, ja myślę że już nigdy nie zagracie na chamsach. Zawsze coś wycieka z innych for Odnośnik do komentarza
fagasa Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Zawsze coś wycieka z innych for Co mają do tego inne fora, może nexon usuną już wszystkie bypassy? up no ale kurw@ jeżeli chamsy są już w hackach to wiadomo ze za nie długo będą w rez t Ja pierdole chamsy w hackach sa były i będą ZAWSZE bo to jest jako hack a nie mod, więc jak są w hackach to nie znaczy że będą w plikach .rez Odnośnik do komentarza
Im_Da_LeGenD Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Co mają do tego inne fora, może nexon usuną już wszystkie bypassy? Zią poważnie robisz sobie nadzieje ? Ja już ze swojego doświadczenia to wiem co wyżej pisałem, a co do ominięcia to tylko kwestia czasu. Odnośnik do komentarza
Dektored Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Textury już chyba wyszły więc spamu nie bedzie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.