ZIOM1996 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam mam problem z fps strasznie spadaja gdy się wiecej dzieje z 40-15 i to strasznie denerwuje jest jakiś mod który usuwa krzaki czy dym,shadows itp żeby pomóc widziałem to u jakiegoś Youtubera.Mam wszystko na minimum jak się tylko da ;/ przy 7.5 nie mialem takich lagów . Im a professional bandit, kill or be killed . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunderbaum123 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Game boster to da ci pare fapsów Tweakera ale nie wiem czy jest na tom wersję gry bo nie używam . Ogólnie w.o,t to bardzo specyficzna gra z i5 w turbo boscie 2,8 4 rdzenie 8 gig ram ddr3 i grafom na ddr5 wyćągam z 60 fps ale na fuul hd na niskih Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Sa takie sposoby, na forum jest tego pelno tylko trzeba poszukac. Mi tez sie gorzej gra na tej nowej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary241 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 tu masz wot tweaker 0.8.0 http://www.2shared.c..._PATCH_080.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maasamune Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 jezeli mowa o slabym fps tzn bawisz sie juz w wersje 0.8 ktorya ma zwaloną optymalizacje jak narazie. jezeli gra dzialala ci lepiej przed aktualizacja czyli 0.75 to wroc do ustawien poprzedniej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIOM1996 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Pisałem , że mam minimalne i dodatkowo włączoną wersje standardową . Im a professional bandit, kill or be killed . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Może byś tak łaskawie podał specyfikacje komputera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.