genki Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam, mam problem w zainstalowaniu .NET Framework 4.0 który jest potrzeby aby hasał crack do mBota. Plik ściągam ze strony MC i odpala sie tylko Extracting files i nic dalej. Win XP SP 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Equener. Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Spróbuj z innego serva: http://www.dobreprogramy.pl/.NET-Framework,Program,Windows,17635.html Tzw przy instalacji i nic dalej nie idzie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genki Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Spróbuj z innego serva: http://www.dobreprogramy.pl/.NET-Framework,Program,Windows,17635.html Tzw przy instalacji i nic dalej nie idzie tak? jest tak: Odpalam instalke ze strony MC, jest okno z Extracting Files, i po wypakowaniu nie odpala sie instalacja, a pliki wypakowane znikaj z dysku, dodam ze komp świeżo po formacie i mam wszystkie inne .NET FW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Equener. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 No to może wyłącz zaporę systemową i wszystkie antyvirusy. @down wychodziłem z założenia że coś mu blokuje tą instalacje ^_^ BTW a co ma silkroad do Net framework'a (poza tym że jest potrzebny do odpalenia bota) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nagi Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @UP Widze macie pro Kidmoda !!! Zainstaluj 2.0 and 3.0 ?? i dopiero bedziesz mogł 4.0 Pomogłem? Kliknij : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroz3k Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 @Nagi Widzę, że "potrafisz" czytać i mam wszystkie inne .NET FW. @temat Ściągnij ze strony Microsofta, zainstaluj Visual Studia również ze strony Microsofta i wtedy próbuj instalować NET 4.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tirellek Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 @Nagi Nie trzeba instalować 2 i 3 by zainstalować.. Ja świeżo po formacie zainstalowałem 4 i nie było problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.