Luke0 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Siemka. Znowu mam problem. nie wiem co sie dzieje. Przeinstalowałem system. No i wszystko zczelo sie jebać. Ściągnąłem clienta Camerion i metin2 mod sf z metin2mod.tk. Zainstalowałem modka i gdy chcę dodać serwer Havitus to nie mogę odpalić ServerInfo -,-. Zawsze wszystko śmigało. A po reinstallu systemu ni chuja. Dam ss co mi pokazuje się po próbie odpalenia Serveinfo. http://s6.ifotos.pl/img/errorJPG_xrrnxrx.JPG Odnośnik do komentarza
grzechu1937 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Cześć. wiesz co są 2 powody tego błedu ty napewno zainstalowałeś tego moda sf do folderu z tym privem a moda sf się instaluje do metina pl'a albo jak zrobiłeś że zainstalowałeś do pl'a i ci ten błąd wyskakuje to musisz zaktualizować clienta metka( włanczasz przez plick metin2.exe i czekasz aż się wyświetli lista serwerów i wyłanczasz i powinno działać) Odnośnik do komentarza
BERK2 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 lub te ptaszki chyba PatchUpdater.exe Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.