Pr0sikor Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Siemka. Potrzebuje jakiegoś czołgu do zarabiania lecz nie premium. Proszę doradźcie mi jakie czołgi są najlepsze do zarabiania bez premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysorientu Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Klik Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Kw-1, m4, m41 oraz pzIV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korosor Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 hummel, m4, kw , kw2 (troll w plutonie z wyższymi tierami), vk3601H, jumbo scherman, stugIII, su85 (grałem dawno nie wiem jak radzi sobie bez zisa), PZIII/IV, PZIV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 PzIV nie jest juz taki dobry jak wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 KW-1,M4,StugIII,podobno ELC AMX też dobrze zarabia jak jest na wyższych tierach By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korosor Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 mam dużo bitew na PZIV (z tego co pamiętam około 600) i kilka na nowym. Styl gry się zmienił ale zarabia nieźle. Osobiście założyłem chaubice trochę popykałem i fajnie to szło bo szybszy jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Kazdy 5 tier sporo zarabia, wystarczy nauczyc sie nim grac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.