razor9012 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witajcie, coś mnie podkusiło abym kupił w IS Powiekszony Magazyn na jakis czas poniewaz mam bardzo duzo PD'kow i nie mam gdzie tego trzymac. Jeszcze nie kupiłem ale sie zastawiam nad tym. (wszystkie 4 postacie sa zawalone PD'kami, rekawicami itp.) I mam pytanie, czy jesli zakonczy mi sie ten powiekszony magazyn, a tam beda moje PD'ki to one znikną i nie bede mogl ich odzyskac? Zawsze sie tym zastanawiałem. Wiecie coś może na ten temat? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrzu Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Zostaną tam.Aby je zabrać bd musiał kupić ponownie powiększony magazyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p4w6i4 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Wszystko zostanie jeśli wykupisz jeszcze raz magazyn. sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jeśli skończy Ci się magazyn kończy się pole nr. 2 i 3. Wszystko to co na nim miałeś także wyparowuje i przez co nie możesz tego odzyskać. Dopiero po wykupieniu kolejnej opcji magazynu możesz je wyciagnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor9012 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 aha ok rozumiem. Dzieki Mozna zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.