Deja Vu Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam ! Mam problem z tą misją, a mianowicie taki, że ta misja ma czas 20 min, a ja dropnąłem itemy potrzebne na lekarstwo o wiele poźniej. Przez to nie moge teraz zrobić tego lekarstwa u Beak-Go. Czy da się tą misje jakoś zrobić albo anulować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deja Vu Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Odświeżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexosDawn Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 nie da sie, zepaules konto i caly metin i sciga cie fbi Posty: 50 nein 250 nein 500 nein 1000(sukces) nein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeHnE Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 UP lol ?? Napisz do supporta że zaistniała taka i taka sytuacja i że prosisz o cofnięcie misji albo niech Ci to jakoś prześlą. Jednym słowem napisz do supporta oni Ci zawsze jakoś pomogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.