Skocz do zawartości

[P] TXT :P

Szerwi

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra ale nie musicie wprowadzać ludzi w błąd, to jest w końcu forum o hackach, cheatach i bugach a nie forum o 100% fair play.

Również nie lubię jak ktoś gra na wh i strzela takim prefire, że szkoda słów, no ale trzeba to uszanować, tutaj są jak i gracze używający cheatów i ci którzy grają fair.

Co do tematu, aktualnie nie ma txt ponieważ nie ma bypassa, zostały spatchowane, nexon robi coś powoli by zablokować w 100% to.

Jak będzie napewno znajdziesz je w dziale Modyfikacje, tam zaglądaj, jak na razie nie ma żadnych.

Nexon to was kiedyś w chu*a zrobi i da bypasa którego będą znali i automatycznie bany polecą. A wtedy będzie płacz i lament, że byly nie wykrywalne a bany polecaiły. Ale róbcie jak chcecie. A z tą pralką to im chodziło o to, że tekstury to ty masz w całej grze, a to o co ty prosisz to chamsy/wh.

Bez tekstur to ściany były by siwe, albo przezroczyste. Ostatecznie czarne. A kolesia to mógł byś zabić granatem i to szczęśliwym trafem bo by ci się zleawał z całą grafiką!

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

@Up weź sobie kolo to na logike..nie da się zrobić czeguś takiego jak "texturki" w notatniku...możesz robić to na pralce, albo jakowo te wasze "texturki" wywodzące się z języka neoso-gimbuso-płaczkowego możesz zrobić w plikach od LithTecha mam tu na przykładzie RezInject..etc. (zapomniałem nazwe tamtego głównego programu którym robiłeś sobie chams ;X )

1358504244-U713459.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [P] TXT :P   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...