Szerwi Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Można prosić o działające TXT . Combat Arms Odnośnik do komentarza
skiba199 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 tak w notatniku zrób se txt Odnośnik do komentarza
Kokos9090 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 nie ma narazie Odnośnik do komentarza
patrykro9 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dużo osób czeka na Chamsy )) Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
skiba199 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 bo jestescie ciotami Odnośnik do komentarza
Szerwi Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 hahahahahahahahha:D :P Combat Arms Odnośnik do komentarza
Gość SynekMTG Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/734946-tutaj-znajdziesz-chamsy-txt-do-ca/ Słyszałem że ktoś już zrobił chamsy lecz nie z tego forum. Trzeba czekać dopóki Piecu wam nie poda. Odnośnik do komentarza
Szerwi Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ok dzięki za info Combat Arms Odnośnik do komentarza
Im_Da_LeGenD Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/734946-i-tutaj-znajdziesz-chamsy-txt-do-ca/ ;D Co do chamsów z innego forum jaki problem kopiuj i wklej trololo ? Co do tutejszej sprawy musisz czekać. @Skiba ) Ty w notatniku ? I tak słabo ja to na pralce je robie xDD Odnośnik do komentarza
Rez. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dobra ale nie musicie wprowadzać ludzi w błąd, to jest w końcu forum o hackach, cheatach i bugach a nie forum o 100% fair play. Również nie lubię jak ktoś gra na wh i strzela takim prefire, że szkoda słów, no ale trzeba to uszanować, tutaj są jak i gracze używający cheatów i ci którzy grają fair. Co do tematu, aktualnie nie ma txt ponieważ nie ma bypassa, zostały spatchowane, nexon robi coś powoli by zablokować w 100% to. Jak będzie napewno znajdziesz je w dziale Modyfikacje, tam zaglądaj, jak na razie nie ma żadnych. Odnośnik do komentarza
Diabel_4 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nexon to was kiedyś w chu*a zrobi i da bypasa którego będą znali i automatycznie bany polecą. A wtedy będzie płacz i lament, że byly nie wykrywalne a bany polecaiły. Ale róbcie jak chcecie. A z tą pralką to im chodziło o to, że tekstury to ty masz w całej grze, a to o co ty prosisz to chamsy/wh. Bez tekstur to ściany były by siwe, albo przezroczyste. Ostatecznie czarne. A kolesia to mógł byś zabić granatem i to szczęśliwym trafem bo by ci się zleawał z całą grafiką! Moja ulubiona broń to M4A1 Sopmod M416 CQB Cammo M417 SB Minigun Lubie grać jeszcze wszystkimi M32 Odnośnik do komentarza
Szerwi Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nie wiem co za debile próbowali zrobic to w notatniku skoro skiba i tak ich w chu.... leci Combat Arms Odnośnik do komentarza
Im_Da_LeGenD Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @Up weź sobie kolo to na logike..nie da się zrobić czeguś takiego jak "texturki" w notatniku...możesz robić to na pralce, albo jakowo te wasze "texturki" wywodzące się z języka neoso-gimbuso-płaczkowego możesz zrobić w plikach od LithTecha mam tu na przykładzie RezInject..etc. (zapomniałem nazwe tamtego głównego programu którym robiłeś sobie chams ;X ) Odnośnik do komentarza
_Martin_ Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 PODAJ MI NICK Z COMBAT ARMS CO BĘDĘ WIEDZIAŁ Z KIM NIE MAM GRAĆ Odnośnik do komentarza
Szerwi Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ja nie gram na texturkach ani na hackach wiec nie pytajcie po co mi to bo nie dla mnie Combat Arms Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.