xpieciax Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Mam nadzieje że nie naruszam regulaminu jeżeli tak proszę o usunięcie tego tematu. A więc mam problem z routerem TP-link TL-WR340G słyszałem o nim różnie opinie ale nie w tym rzecz, ostatnio brat strasznie irytuje mnie "jutubem". Podczas gdy gram w League of legends lub inne gry sieciowe on włącza swoje majnkrafty i ping z 60 skacze mi do 300-400, czy jest jakiś sposób aby zablokować jutube żeby nie działało na laptopie i PC lub skonfigurowanie aby filmik się wolniej ładował a mi nie muliło tak bardzo ? Z góry dziękuję :| 8S Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 tak, przeczytać o blokadach jakie może założyć router na dowolną stronę, masz wszystko w instrukcji obsługi If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpieciax Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dobra, dzięki poszukam jej. do zamknięcia ! Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.