Wojak-PL Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Mam problem z internetem . Blueconnect mam modem Huawei E122 . Jak go włącze to mam 20 % zasięgi jeszcze jakoś w miare chodzi przez 5-10 sek świeci se kontrolka na niebiesko . A po chwili zapala się na zielono ! I pisze , że jest zasieg 99% , a tak naprawde dziala jescze wolniej , nie da sie grac w zadna gre multi bo straszne lagi . Proszę o pomoc mam team vievera ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loude Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Uhuhu... kolega też miał Blueconnecta... aż mi smutno było jak patrzyłem jak w coś gra i co chwile jebut, brak internetu... Sprawdź czy w twoim miejscowości Blueconnect ma dobry zasięg, bo jak nie to lipa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rak222 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 sprawdź czy ci się limit nie skończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 brak zasięgu UMTS, jest tylko normalny GPRS , czyli z modemem i działaniem jego jest wszystko w porządku, działa jak należy If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.