Gość keman111 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Siemka Mógłby mi ktoś dać reupa tych broni: http://www.mpcforum.pl/topic/318324-downloadnowe-bronie-up-by-chudy/ A najlepiej gotowca :] Daje Lajki(więcej za gotowca) Odnośnik do komentarza
piotrekkkkkk Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 mozesz wyciagnac z clienta panga, sa tam wszytkie + jeszcze wiecej Obama wie, co robisz!!! LTE Play Opole Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie chce mi sie robić query a poza tym chce tylko te. Odnośnik do komentarza
piotrekkkkkk Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 to przeciez w clientowym item_proto masz juz gotowe <_< Obama wie, co robisz!!! LTE Play Opole Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Wyciągniesz mi za Tygodniowy limit Lajków na MPC i 5* w profku? @refresh Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.