Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mt2mordor.pl [Dedyk]

ZiomexPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie działać on bd nie zrezygnujemy , rampage to źle słyszałeś troche więcej

Mógłbyś napisać to wyraźnie? Nic z twojego posta nie rozumiem. Co się dzieje z serverem? Kiedy włączycie? Odpowiecie mi na moje pytania?

Opublikowano

serwer rewelacja super mi sie grało polecam zajefajny Hard dobrze by było jak by grało dziennie po 700+ osób

tcul.jpg

Opublikowano

Kolejny nudny, zmudny bez atrakcji HARD

Zrobcie 4funa/easy a nie te zjebane hardy ;/

Nowosci? brak

Opis bonow? brak

Prezka 2/10

Server? nawet nie zamierzam wesjc

Opublikowano

Witam,

Strona to jakaś masakra, chociaż nie przyszedłem tutaj oceniać....

Macie mnóstwo błędów i raczej zacząłbym na Waszym miejscu od ich poprawiania (np. luki na stronie, które mogą zostać wykorzystane do ataków).

Ponad to:

Warning: Unknown: open(/var/tmp//sess_c1833abc6dbb10626cec13c5d16b7f47, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0

Rada na powyższe: na dysku brakuje miejsca :-), jak coś to mogę pomóc (PW)

Opublikowano

działa

Witam,

Strona to jakaś masakra, chociaż nie przyszedłem tutaj oceniać....

Macie mnóstwo błędów i raczej zacząłbym na Waszym miejscu od ich poprawiania (np. luki na stronie, które mogą zostać wykorzystane do ataków).

Ponad to:

Warning: Unknown: open(/var/tmp//sess_c1833abc6dbb10626cec13c5d16b7f47, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0

Rada na powyższe: na dysku brakuje miejsca :-), jak coś to mogę pomóc (PW)

a błędy są poprawiane

elo all

Opublikowano

Nie będzie już serwer padł po raz setny, także nie masz na co liczyć. I tak było to serwer bez przyszłości, administracja nie miała w ogóle koncepcji na serwer, w dodatku w ogóle nie był zabezpieczony.

Opublikowano

Nie będzie już serwer padł po raz setny, także nie masz na co liczyć. I tak było to serwer bez przyszłości, administracja nie miała w ogóle koncepcji na serwer, w dodatku w ogóle nie był zabezpieczony.

następne dziecko co nabija posty

elo all

Opublikowano

Nie nabijam postów tylko stwierdzam fakt, jeden atak na ten serwer i się złożył jak kartka papieru. Siedziałem z wami na ts i pamiętasz jak było? Sam się pytałeś czy ten serwer ma jakąś przyszłość, co byś zmienił itp. Nic nie było zrobione kompletnie nic, dopiero później zaczęliście dodawać na serwer podstawowe rzeczy jak pelerynki do npc, porażka.

Poza tym startowaliście wiele razy, to też jest nieprawdą? Ile razy to ja już widziałem prezentacje tego serwera, tak samo za każdym razem zmienialiście wygląd strony, aby nikt się nie połapał, tak? :DDD

Nie wyszło i wam nie wyjdzie, taka jest prawda.

Opublikowano

następne dziecko co nabija posty

Dziecko to jesteś ty który nabijasz posty i jeszcze takie same żałosne jak ty i ten twój śmieszny serwer zamiast pisać te głupoty na mpcforum i swoje żale i to jak cię jadą na serwie to w to miejsce już miałbyś poprawionego serwa a nie każdemu przy poście piszesz no chuja jesteś dzieckiem neo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...