Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nabory do MPCteamu(Nordic/East)

renzrul78lk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm moze odrazu sprostuje... nie gram na Europie wiec konta tam dobrego nie mam... Ale chcialabym z nim startowac... but opisze moje konto z ameryki, jesli ktos bedzie chcial wiedziec jakie mam konto na Europie PW. :)

- Nick w Lolu : WildTurtle

- Poziom postaci : 30 oczywiscie

- Elo: 2574 i rosnie

- Ogarnięte postacie: oglnie carry ... ap - Viktor, Fizz, Akali, Alistar na mida, i Rammus Ad - Ezreal Corki Kog'maw

- Co sądzisz o swoim skillu? Zajebisty ^^

- Dlaczego MPC team? Bo mi sie nudzi a lubie grac druzynowo

- Kiedy masz czas na gre? hmm glownie wieczorami bo popoludniu zadanko i motocykl

- Wygrane gry: 330 normal i rosnie | 267 rankow - rosnie

Opublikowano

- Nick w Lolu : sobci277

- Poziom postaci : 30

- Elo: top 1500, aktualnie 1450

- Ogarnięte postacie: MAINY: Shaco, (taaak, viable jednak na 1500) Nidd, Rengar i kilku innych. (Rengar 3 weak)

- Co sądzisz o swoim skillu? Gram dobrze, nie feeduję, gram zespołowo, próbuje utrzymać jak najlepszą atmosferę i uciszam tych, którzy doprowadzają team do kurwicy. Gram przeważnie Jungle bądź topa, comunity w teamie dzięki mnie jest na "wyższym" poziomie, gdy próbuje coś zrobić, pinguje. A gdy mam jakiś pomysł, wykonuję go z pomocą teamu. Dużo jeszczy tu opisać. Po przegranej grze, analizuje swoje błędy. Staram się nie popełniać ich ponownie, a po wygranej... nie jestem aż tak pewny Siebie że na 100% wygram drugą, lecz motywuj team do właśnie tego :).

- Dlaczego MPC team? Aktualnie jestem również w 'Team Bravo', próbny team w którym odbywają się jedynie treningi, by wstąpić "do wyższej ligi", grałem kilka turnieji, offline oraz online. A MPC dlatego, że po prostu chcę spróbować swoich sił. Myślę, że dam radę.

- Kiedy masz czas na gre? Pod wieczór, no tak trochę przed wieczorem.

- Wygrane gry: Jest ich mało, 250 - lecz jest to drugie konto... A na pierwszym było dużo więcej, nie potrzebuje rozegranych gier, by mieć doświadczenie. (Nie jasno się wyraźiłem, gram więcej ranków niż normali po uzyskaniu 30) A po za tym, doświadczenie jest z drugiego ACC :)

- Wiek: Wydaje mi się, że nie jest istotny. A jeżeli tak, to wystarczający.

kBonus: Co do run: Jeden zestaw, jest komplety. Drugi mniej, aczkolwiek 39k IP, niedługo pójdzie na runy. Gram głównie AD'kami, top, jungle, adc.... Na swoją pozycję mam 75% champów, umiem "counter junglować", oraz wiem jak "supportować". Umiem również farmić, bo jako ADC grałem w kilku zespołach. Więc rolę, wyżej wymienione nie sprawiały by mi problemów. Dzięki za uwagę.

Pozdrawiam :)

1294477714-U1.png

Opublikowano

- Nick w Lolu : adamosek12309

- Elo: 1050 (moze sie zmienic )

- Ogarnięte postacie: Xin , Diana , Vlad , Ez , Rumble i Talon a i jeszcze Yorick

- Co sądzisz o swoim skillu? Nie jest najlepszy ani najgorszy xD

- Dlaczego MPC team? Lubie grac drużynowo a nie mam żadnego zgranego teamu

- Kiedy masz czas na gre? Wieczorem zawsze gram

- Wygrane gry: ponad 500

Opublikowano

- Nick w Lolu : MatysHC

- Elo: 1136 ( top elo ) , ( 1360 3 vs 3 elo ) ( 2:1 5 vs 5 team ) Te drużyny tak dla fun'u.

- Ogarnięte postacie: Lee Sin , Riven , Skarner , Xin , Malphite ( większość junglerów )

- Co sądzisz o swoim skillu? Myślę że jak na mój staż gry jest bardzo dobry.

- Dlaczego MPC team? Ponieważ szukam już dobrego , ogarniętego team'u który będzie miał ogarnięte pozycję i tak dalej.

- Kiedy masz czas na gre? Dzień "powszedni" 15 - 22 , weekend 10 - 22

- Wygrane gry: ok. 500 normali

asygnano420120323234741.jpg
Opublikowano

- Nick w Lolu :SamrujDzemoremxd ( Postaram sie zmienic jak najszybciej bede mogl)

- Elo: 1510 (top elo 1660)

- Ogarnięte postacie: Graves, Riven, Nautilus, Ezreal, Jayce, Yorick, Vayne

- Co sądzisz o swoim skillu: Nie sadze , ze gram na poziomie najlepszych graczy z NA ale radze sobie :)

- Dlaczego MPC team: Poniewaz chcialbym poznac nowych ludzi ktorzy graja na poziomie oraz nie kloca sie o pozycje .

- Kiedy masz czas na gre: Od poniedzialku do piatku od 14 - 20 ( z wyjatkiem srody rozwoze wtedy gazety ;f) i weekendy 11-24

- Wygrane gry: 224 (rankedy) 551(normale)

Z gory przepraszam , ze nie uzywam polskich znakow ale mam angielski system operacyjny .

Opublikowano

- Nick w Lolu : Vanosz

- Poziom postaci : 31

- Elo: ~1100 (polaczki team)

- Ogarnięte postacie: Shyv, Gp, Maokai, Lee (jungle), Ez, Kog (ad), Kennen, Ori, Ahri, Annie (mid) // mam all ad, zawsze można kogoś brać jak trzeba // mam prawie all postacie więc zawsze wspomoge.

- Co sądzisz o swoim skillu? Nie chce abyście mnie oceniali po elo, all rankedy na + tylko ofc. polaczki / russia team op i trollują / afczą etc. Wystarczy sprawdzić mojego skilla .

- Dlaczego MPC team? No bo farex mnie namówił (sup bro xD).

- Kiedy masz czas na gre? 13 - 22

- Wygrane gry: 453

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

chcialbym sie z Toba skontaktowac ale nie mozna juz do Ciebie nowych wiadomosci wysylac

@dostalem jakies zaproszenie na lolu ale anulowalem i ponownie wyslalem na link Pokso mam nadzieje ze to Twoj :)

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

- Nick w Lolu :Rarlon

- Poziom postaci :30

- Elo: 1120? Eh... w sezonie 1 bylem na 1600... Niestety ale ostatnio przenioslem sie na eu nordic east i z 900 elo juz na 1120 jestem :) Mam 2 konto tzn brata ;P brat ma 1400 elo i naluzie tam gram :) daje sobie rade i czasami mam najlepsze staty

- Ogarnięte postacie:AD Carry? Ezreal Support? Nidale.. Miotam nia jak szatan <3 Top? Zdecydowanie Jayce/Riven Mid? Gragas/Lux(Stary main champ)/ostatnio zaczelem kha'zixem na midzie.. i powiem wam ze morgana nie ma szans <3 Jungla?Udyr,Olaf,Riven,Pantheon(Chyba najwiecej ogaru),Lee sin Ktorego dopiero bede kupowal na tym koncie mam dopiero 70 postaci ;/

- Co sądzisz o swoim skillu? Nigdy nie przegrywam swoich lini max 0/2 Jesli counter-pickuja i nasz jungler spi :P

- Dlaczego MPC team? Bylem chyba w 100 teamach.. zawsze dobijalismy 1600 i rozpadal sie team Widze ze tutaj jest zgranie Ts3 :) (Moge zafundowac) I zgraniem sie powinnismy kierowac

- Kiedy masz czas na gre? 24/7 :) Nie zartuje :> xD

-Wiek (Jesli Wazny) 17 :)(Mikro jest jbc)

- Wygrane gry:500 Normali 300 Rankedow + na 2 starych kontach (moge podac nicki) 800 + oraz rankedow z 300 :)

Opublikowano

- Nick w Lolu: ShakeVaniliowy

- Poziom postaci: 30

- Elo: 2000 +-

- Ogarnięte postacie: Nunu, Janna, Soraka, Taric, Sona (jak jest free week :D), poza supportami: Brand, Cho'Gath, Darius, Fizz, Gragas, Graves, Irelia, Jax, Kayle, Kennen, LeBlanc, Lee Sin, Malzahar, Mordekaiser, Renekton, Riven, Rumble, Ryze, Singed, Swain, Udyr, Vayne, Vladimir, Warwick, Xin Zhao, Yorick

- Co sądzisz o swoim skillu: przyzwoity, ogarniam to i tamto :P

- Dlaczego MPC team?: bo przyda się coś nowego, głównie gram solo, a chciałbym sprawdzić się w zespole ;)

- Kiedy masz czas na gre?: po 15, w weekendy różnie

- Wygrane gry: normale ~500, rankedy 208

Może niektórzy mnie kojarzą z turnieju 1v1 taoczina :P.

Opublikowano

- Nick w Lolu : Perestil

- Skype : yazid.pogromca *jak niektórzy pisali, także ts3 preferuję*

- Elo: max wbite 1318~ teraz 1255

- Ogarnięte postacie: Mid: Brand/Orianna/Anivia/LB/Karthusa/ AD CARRY<3 - Graves/Corki/Ashe

- Co sądzisz o swoim skillu? Nie jest źle, może być lepiej

- Dlaczego MPC team? Z mojego grona znajomych nie idzie 5 dobrej zrobić, a zawsze trzeba zdobywać nowe doświadczenie.

- Kiedy masz czas na gre? W weekendy do południa i wieczorem do rana :) przez tydzień po szkole do 23

- Wygrane gry: 500~ normali ~90 rankedów

Opublikowano

- Nick w Lolu : ToreZ

- Poziom postaci : 30 lvl

- Elo: Tu się zaczynają jaja. Jak najszybciej wbiłem 30 lvl i grałem rankedy, przy 620 elo zatrzymałem się, a 2 tygodnie temu zacząłem naprawiać swoje błędy. Aktualnie mam 1046 elo, a do 8 października mam zamiar dobić złoto ( konto mam od 2k10, gram od 2k11 )

- Ogarnięte postacie: Irelia, Brand, Malphite, Dr Mundo, Diana, Ezreal, Tristana

- Co sądzisz o swoim skillu? Zależnie od pory, najczęściej zdarza się, że ogarniam, pouczam team, staram się dawać fragi dla dd ( damage dealer ). Ale czasami po prostu gra jest niemożliwa, np. gdy malphite zabija mnie pod turretem, wyrywając 2x stuna po 2 sekundy. Wtedy niestety po próbie farmienia zyskuję deda. Takie gry zdarzają się rzadko. Czasem też grając full premade teamem ( na normalach ), wkurwiając kolegów ( np, jak picknę mida, a kumpel też walnie middera, a 2 idzie do jungle ) np. gdy ostatnim razem grałem akali. Koledzy mnie wkurwili, poszedłem feedować i afk. ( takie gry są rzadkie, powtórzę jeszcze raz, jeżeli koledzy nie trollują, ja też nie, i nigdy nie robię tego na rankedach )

czasami testuję trollowe postacie np. heimerdinger pod supporta ( wbrew pozorom ta postać owni. Free ward zadający obrażenia, stun, oślepienie, slow ) Jeżeli chcecie zobaczyć więcej sprawdźcie ostatnie gry

- Dlaczego MPC team? Szukam dobrego teamu ( z kolegami gra jest niemożliwa , żadnego meczu nie wygraliśmy [ 5 vs 5 ], jedynie w 3 vs 3 dajemy "radę")

- Kiedy masz czas na gre? Cały czas w soboty, niedziele. Piątki (ok 16:30 - 22:30 ) reszta tygodnia po 16:20 do 21:00 ( o 15 powrót z gimbazy, potem inne zajęcia ( nie samym komputerem człowiek żyje)

- Wygrane gry: normale : 350 lose'y: 350 rankedy: 57 lose'y: 67 ( szpanuję, bo z 22:62 dobiłem 57:67 w krótkim czasie )

sygnatg.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...