BlastEnerg Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam. Mam 30lvl Lucznik wr swiatła i nie mogę wybrać Karty SP czyli wk :/ plis o szybką odpowiedź :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJigoro Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 ale jak nie możesz wybrać. opisz swój problem By Harukimisu W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia... Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlastEnerg Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ide na Plac Portu wchodze tam gdzie jest pomnik SP 1 2 3 4 i tak dalej... wchodzę wybieram 1 opcije a potem 3 i na komunikatorze wyskakuje mi jakiś napis :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJigoro Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 zrób ss By Harukimisu W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia... Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlastEnerg Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Proszę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJigoro Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 usuń 1 misje z paska zadań napewno pomoże By Harukimisu W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia... Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlastEnerg Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dzięki mam nadzieję że to pomoze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrAvItY1 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Nawet nie masz znaczka że robisz sp,Musisz wybrać tą drugą opcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlastEnerg Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Myślę że sprawa jest zamknięta ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.