desher Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Siema , jaki mi polecacie program do nagrywania filmików z bf3? na 64 osoby? Posiadam bandicam jest super nie zacina się ani nic lecz wada jest jedna , po nagrania i odtworzeniu filmiku na górze pojawia się ich logo ja bym wolał program który loga nie pokazuje .. Jakiś program który nie obciąża płynnie chodzi , fraps też odpada .. Program na słaby komputer /zakaz handlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 każdy program będzie i musi obciążać tak jest skonstruowany i tak działa, a że masz zdechlaka to już twój problem że chcesz lepiej na gorszym sprzętowe nagrywanie nie wymaga żadnego softu , kup najlepiej grabber If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desher Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Moje parametry: System : Win 7 64 bit Procesor: AMD FX -4100 Quad-core Processor (4CPUs), ~3.6GHz Ram: 8192MB RAM Karta : NVIDIA GeForce GTS 450 Program na ten komputer + z włączonym Battlefieldem /zakaz handlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
† Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Camtasia Studio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desher Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jakieś inne? camtasia jest płatna.. /zakaz handlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.