metinowiec95 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam Mam pytanie, jakie pułapki mogę zrobić na graczy, na mojej działce, najlepiej takie ze trzeba na plytke wejsc czy cos, bo na mojej dzialce inni nie moga niszczyc blokow. Zrobiłem już taką pułapke, że jak ktoś chce wejść do mnie na działke, są drzwi i płytka naciskowa przed nimi, jak ktoś na nią wejdzie, to zapada się ona i wpada do dziury do bedrocka ;d 2 pulapka jest taka ze zrobilem pomieszczenie " dla ciekawskich " ze jak wejda to jest skrzynia, i idac do niej jest sznurek i jak wejda na sznurek to zapada sie podloga 2x2 w dol na kilkadziesiat kratek Jakie jeszcze pulapki moge zrobic? Z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metinowiec95 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 macie jakies pomysly, filmy itp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsakui Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Basen-pułapka. Woda-tabliczka-woda-tabliczka-woda-tabliczka-woda-tabliczka-woda-tabliczka-dziura. Nie skapnie się, że tam dalej jest spad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metinowiec95 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Hmm.... Pomyślę. Dalsze propozycje !!@! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metinowiec95 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoLuckJustSkill Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tematy odświeżaj co 24h godziny. @top Możesz wykorzystać pułapkę z SoulSandem. http://www.youtube.com/watch?v=vID5S1q8lp8 Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NarcyzLBN Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 -Kto chce diaxy niech idzie za mną . Biegniesz szybko on wchodzi jebniasz w wajche i sie jara w lawie albo jak chcesz jego eq to niech leci głęboko w dół tak ze 40 kratek i potem schodki tam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.