Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pułapka na multiplayer.

metinowiec95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie,

jakie pułapki mogę zrobić na graczy, na mojej działce, najlepiej takie ze trzeba na plytke wejsc czy cos, bo na mojej dzialce inni nie moga niszczyc blokow.

Zrobiłem już taką pułapke, że jak ktoś chce wejść do mnie na działke, są drzwi i płytka naciskowa przed nimi, jak ktoś na nią wejdzie, to zapada się ona i wpada do dziury do bedrocka ;d

2 pulapka jest taka ze zrobilem pomieszczenie " dla ciekawskich " ze jak wejda to jest skrzynia, i idac do niej jest sznurek i jak wejda na sznurek to zapada sie podloga 2x2 w dol na kilkadziesiat kratek

Jakie jeszcze pulapki moge zrobic?

Z gory dzieki

Opublikowano

Basen-pułapka. Woda-tabliczka-woda-tabliczka-woda-tabliczka-woda-tabliczka-woda-tabliczka-dziura. Nie skapnie się, że tam dalej jest spad.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

-Kto chce diaxy niech idzie za mną . Biegniesz szybko on wchodzi jebniasz w wajche i sie jara w lawie albo jak chcesz jego eq to niech leci głęboko w dół tak ze 40 kratek i potem schodki tam ;]

61911764369359525958.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...