Gość Why Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Macie jakiś dobry tutorial, nie koniecznie z tego forum, jednak będzie tam co i jak kupować, jak skille od początku rozdawać itp. dla newbie Dam liki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degistive Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dostałeś na pw Kappa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Why Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Można wiedzieć tak do 60 lvl na jakie misje są wymagane dane statusy? Np teraz mam 20, nie dodałem 3 punktów do DEX i nie mogę brać misji i expić skillami ;c Jakby ktoś mógł wypisać jak najwięcej może, na jaki lvl i jakie są wymagane SIL INT I DEX za to dam limit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniq Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Mógłbym także prosić o poradnik na PW. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.