Haner23 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 witam chcialem zapytac jak zablokowac pierwsze 5slotów w ekwipunku z góry thx za odpowiedzi wiem ze to w plikach root ale niebardzo wiem w dokladnie gdzie mam zmianic Odnośnik do komentarza
Djmatejo1 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 To po chu.. chcesz za blokować jak nie umiesz ?? Odnośnik do komentarza
baran860 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Najlepiej weź zrób nowy item lub edytuj jakiś stary tak: Aby nie można nim było handlować. Ani wyrzucać. I sprzedawać u Handlarzy. Czy też łączyć Następnie w queście odpowiadającym za eq na start wpisz 5x ten item i masz z głowy 5x 1 kratek w eq. Są wady tego gdyż na KamerModzie chyba będzie można wyrzucić, ale nie jestem pewny. PS. Jakiś serwer już stosował ten sposób. Odnośnik do komentarza
kier0wnik! Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 237952 - nie można sprzedać u npc, nie można upuścić przedmiotu, nie można sprzedać w prywatnym sklepie, nie można umieścić w magazynie u dozorcy 4funmt2.pl Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.