.InSaNe. Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Na start dostalem pd 3h i mam pytanko .. Moge zdejmować. ? Czy jak bd mogl go zdjac to moge walnąć go do depo na Inna postac np wyexpie 1 postac 30 lv i zostanie 1h PDka walne do depo i next postac wyexpie tym samym PD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcuśny Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 nie da sie przenosić chyba jedynie przez depo a ściągać jak najbardziej mozna By miko213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConorMcGregor Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 przez handel nie mozna dawac sciagnac oczywiscie, ze mozesz. Co do depo to nie jestem pewien ale chyba tak :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michios Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Przez Depo da sie,sciągnac tez ale przenisc na inna postac handlem nie (metoda na - range tez nie dziala) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamogo Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Czylli, Jak mam na przykład: Na koncie Woja 99lvl i stworzę 1lvl to dostanę pd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoEffect Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ten pd dostaniesz gdy korzystasz z tworzenia konta poprzez werbowanie przyjaciół " Żyć chwilą, nie chwilę " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamogo Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Aha, dzięki wielkie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demczi Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Dostajesz gdy ktoś cie zwerbuje P.expa a tak to niedarady ze dostaniesz np. tam gdzie masz 70lvl i zrobisz konto 1lvl to niedostajesz p.expa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.