DragonMati Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witajcie czołgiści. Radzę wam odinstalować mod pokazujący statystyki graczy - XVM. Został on oficjalnie zakazany przez Wargaming. Tutaj jest screen z rozmowy z supportem. Źródło: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/155044-oficjalna-lista-zakazanych-modow/ By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaacny Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Zaraz.. zaraz.. To co zawiera pełna wersja XVM ?? Że jest zakazana ?? czym się różni od Little ?? Bo miałem okazję bawić się tylko na pełnej. x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Little (Lub Lite nie wiem ) zawiera tylko win ratio By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikator18 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Aby nie zakładac nowego tematu to zapytam was tu.. a więc grajac na tescie nr.2 (majac Ob.268 w garażu) mogłem przeszkolic załoge z ob.704 własnie na niego ale na normalnym serwerze nie moge , nie mam co prawda jeszcze zbadanego ob.268 ale chciałbym wiedziec czy on musi byc zbadany ew. zakupiony aby mozna było na niego wyszkolic załoge? Szkoda tak dobrej załogi z ob.704 ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ciekawe jak to chcą wykryć. Niech najpierw mi to sami napiszą , a nie jakies tam twoje rozmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesMrokuS Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ciekawe jak to chcą wykryć. Niech najpierw mi to sami napiszą , a nie jakies tam twoje rozmowy. pewni Ci się gra nie załaduje jak będziesz mieć tego moda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Aby nie zakładac nowego tematu to zapytam was tu.. a więc grajac na tescie nr.2 (majac Ob.268 w garażu) mogłem przeszkolic załoge z ob.704 własnie na niego ale na normalnym serwerze nie moge , nie mam co prawda jeszcze zbadanego ob.268 ale chciałbym wiedziec czy on musi byc zbadany ew. zakupiony aby mozna było na niego wyszkolic załoge? Szkoda tak dobrej załogi z ob.704 ;( Musisz zbadac dany czolg aby przeszkolic na niego zaloge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 pewni Ci się gra nie załaduje jak będziesz mieć tego moda Jak ma sie gra nie załadować ? Moge zrobić coś niezgodnego z ich regulaminem , a mianowicie podmienić pliki bazowe a nie wrzucać do mods. Wtedy nie ma najmniejszego bata na wykrycie ,poza tym pewne przepisy prawne regulują takie rzeczy , i gra nie moze sobie pobrac "od tak" informacji i wysyłając je na serwer. Nawet jak to wykryją , jedeyne co mi mogą zrobic, to nasrac w buta , czyli dac bana , co jest nie mozliwoscia . tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Moga sobie zakazywac i tak z tego nie korzystam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Update: Polskie community nas strollowało,angielski i rosyjski support nic nie wie o zakazaniu tego moda ;] Możecie używać XVM bez obawy ;] By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Kurde i teraz od nowa musze instalować :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Ja i tak nie mogę tego zainstalować,nie ładuje mnie do bitwy z tym modem... By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Ja też miałem taki problem ale potem się rozwiązał. Dobrze że XVM jednak nie jest zakazany bo bardzo ułatwiał mi życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 @UP Jak rozwiązałeś ten problem ? : By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Sam nie wiem usunąłem wszystkie mody jakie miałem zainstalowałem XVM i działał potem okazało się że to wina damage panel teraz mam nowego pod wersje 8.0 i jest git wszystko śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRobertXPL Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 XVM łamie zasady EULA [czy jakoś się tam to pisze], lecz jak na razie nie można załapać za to bana [nikt jeszcze nie dostał za XVM]. Szczególnie, jeżeli XVM miał by zostać zakazany, musieli by bardziej poinformować ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
askolek Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Polskie community nas strollowało,angielski i rosyjski support nic nie wie o zakazaniu tego moda ;]Możecie używać XVM bez obawy ;] Trolle - tylko w Polsce Tak przy okazji ma ktoś linka do tego moda bo ja go znaleść nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRobertXPL Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 @up http://code.google.com/p/wot-xvm/downloads/list Proszę. Oficjalny download. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek602 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Może mi ktoś powiedzieć co to za mod bo trochę jestem nie w temacie Mój profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunderbaum123 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Mody hmm prubowałem prubuje nie gram mody są dla ćot :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
askolek Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 @up Niezła orta @up http://code.google.c.../downloads/list Proszę. Oficjalny download. wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunderbaum123 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 @UP zajebista co zazdriśćisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
askolek Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 @up jak nie jak tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Może mi ktoś powiedzieć co to za mod bo trochę jestem nie w temacie Pokazuje statystyki graczy i szanse na zwyciestwo podczas bitwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.