Skocz do zawartości

[inne]XVM oficjalnie zakazany!

DragonMati

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie czołgiści.

Radzę wam odinstalować mod pokazujący statystyki graczy - XVM.

Został on oficjalnie zakazany przez Wargaming.

Tutaj jest screen z rozmowy z supportem.

wV3P9.png

Źródło:

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/155044-oficjalna-lista-zakazanych-modow/

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Aby nie zakładac nowego tematu to zapytam was tu.. a więc grajac na tescie nr.2 (majac Ob.268 w garażu) mogłem przeszkolic załoge z ob.704 własnie na niego ale na normalnym serwerze nie moge , nie mam co prawda jeszcze zbadanego ob.268 ale chciałbym wiedziec czy on musi byc zbadany ew. zakupiony aby mozna było na niego wyszkolic załoge?

Szkoda tak dobrej załogi z ob.704 ;(

Aby nie zakładac nowego tematu to zapytam was tu.. a więc grajac na tescie nr.2 (majac Ob.268 w garażu) mogłem przeszkolic załoge z ob.704 własnie na niego ale na normalnym serwerze nie moge , nie mam co prawda jeszcze zbadanego ob.268 ale chciałbym wiedziec czy on musi byc zbadany ew. zakupiony aby mozna było na niego wyszkolic załoge?

Szkoda tak dobrej załogi z ob.704 ;(

Musisz zbadac dany czolg aby przeszkolic na niego zaloge.

636451494245979649038.gif

pewni Ci się gra nie załaduje ;) jak będziesz mieć tego moda

Jak ma sie gra nie załadować ? Moge zrobić coś niezgodnego z ich regulaminem , a mianowicie podmienić pliki bazowe a nie wrzucać do mods. Wtedy nie ma najmniejszego bata na wykrycie ,poza tym pewne przepisy prawne regulują takie rzeczy , i gra nie moze sobie pobrac "od tak" informacji i wysyłając je na serwer.

Nawet jak to wykryją , jedeyne co mi mogą zrobic, to nasrac w buta , czyli dac bana , co jest nie mozliwoscia . tyle

• 2 tygodnie później...

Update:

Polskie community nas strollowało,angielski i rosyjski support nic nie wie o zakazaniu tego moda ;]

Możecie używać XVM bez obawy ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [inne]XVM oficjalnie zakazany!   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...