SkyCraftComPL Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Jak dać komuś suffix komendą w GroupManager? Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirmarq Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Wpisz komende /pex group nazwagroupy suffix &b Wtedy dana grupa bedzie pisala na niebiesko Proszę o zdjęcie kilku %%%%%%%%% Popieram akcje : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyCraftComPL Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ale ja mam GroupManager ... Napisałem juz na górze. BO pex to jest z PermissionsEx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFPS Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Wpisz komende /pex group nazwagroupy suffix &b Wtedy dana grupa bedzie pisala na niebiesko mi to nie dziala w permissions ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.