Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Server ruszył dosłownie 5 minut temu][Survival + Frakcje][Poszukujemy Moderatorów]

WRmt2CAL3

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

DIALOG:

Ja: Cześc jestes?

On:Witam ,Tak

Ja:Ty Masz Serwer?

On:Tak

Ja: Mam Problem

On: Jaki ?

Ja:Tez Mam Serwer Survival+Frakcje 40 slotow i troszke nie ogarniam

Dałbys pare wskazowek co do serwera?

On:Nq?

I To jest Niby Miła Administracja .....

Opublikowano

Serwer do dupy , i ten spawn , jeszcze na nm pvp wlaczone ! -,-

Admini rozdaja itemy , cziterzy , wgl serwera nie umieja ogranąc .

SERWER DNO , NIE WBIJAJNIE NAWET !

98725.png

Opublikowano

KZH jesteś smieszny ponieważ mam server i sam go rozkręcam a nie Ty typie mi piszesz ,że ty masz server i mam Ci go rozkrecić. HAH nie umiesz to sie do tego nie zabieraj pozdrawiam.

Opublikowano

sluchaj wojtek nie potrafisz grac pvp jest wylaczone na spawnie ale poza spawnem jest wlaczone grac nie potrafisz przykro mi to stwierdzac ciagle marudzisz admin okradli mnie zbanuj itp itd stwierdzam dziecko server jest spoko malo takich .

Opublikowano

sluchaj wojtek nie potrafisz grac pvp jest wylaczone na spawnie ale poza spawnem jest wlaczone grac nie potrafisz przykro mi to stwierdzac ciagle marudzisz admin okradli mnie zbanuj itp itd stwierdzam dziecko server jest spoko malo takich .

Okradli mnie jak nie bylo pvp i nie moglem zabic .

2. Potem mialem lagi na spawne a pvp bylo wlaczone -,- a nie powinno byc .

i to na tyle , a administracja nie ogarnia.

98725.png

Opublikowano

ZJEBANY SERWER ADMIN BANUJE GRACZY ZA NIC HAHAHAHHAHHAHAHAHHAHHAHAHA NIE POLECAM DO DUPYYYYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Wiesz co Ci powiem Admin banuje graczy tak? A więc tak dzisiejszym dniu dostała 1 Osoba bana za killaure Logi servera o tym mówiły wieć.

Opublikowano

Grałem , własnie skonczylem , dziwny server z powodu braku:

komendy /spawn

a także /kit start

:D

Jeżeli ktos chce bez tego grac to polecam ale jesli nie to .. :P

Opublikowano

Mogę się zgłosić na moderatora.

Osobiście posiadam włąsny serwer, na którym prawie wszystkim zajmuję się ja i jakoś ogarniam (chociaż za dużo osób nie gra, ale to szczegół.)

Ogarniam możliwość dawania rang.

Ogarniam cuboidy.

Ogarniam bany, warny itp.

Ogarniam factions.

Oraz inne ważne komendy dla admina.

Mój nick na minecraft: domi7777

Opublikowano

Nie polecam servera mialem cale eq diamentowe enchant a admin zrobil deszcz tnt mialem sciagnieta zbroje helm buty i spodnie i nagle ded lagi

FACE PALM

Opublikowano

Stanowczo odradzam , Becker rozrzucil na cala mape Tnt, nie zrobil tego przypadkowo bo zrobil to kilukrotnie, kilkanascie osob stracilo wszystko co mialo na sobie i ze soba.

m0onster1 składnia poziom podstawówka zachowanie też, mialem claima za linia no-pvp , zbudowalem prowizoryczna baze , mialem chesty z przedmiotami, kopalnie , gralem generalnie kilka godzin , jemu sie nie spodobalo wiec usunal mi caly domek wlacznie z chestami.

Odradzam, no chyba ze lubicie grać 3 godziny i wszystko stracić w mgnieniu oka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...