Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem minecraft

Nex.!?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, mam problem mianowicie wygląda to tak. Gram se i postać mi się zatrzymuje np:

Zatrzymała mi się gdzies ide sobie z 5000 kratek nic nie mogę niszczyć bić nikogo (koledzy widzą mnie że się nie ruszam, a moimi oczami jestem bardzo daleko) i jak relogne to jestem tam gdzie koledzy mnie widzieli.

To nie są bugi serwera. Czy czegoś robiłem forceupdate itd. Nie pisać mi tu użyj ccleaner czy inne gówna bo to używam i tak nie działa( ja mam tylko tak w minecrafcie chyba.) Proszę o konkretne odpowiedzi które naprawde mogłyby pomóc! Jak ktoś pomoże to dam like. To nie wina internetu

Opublikowano

A więc.. w Minecraftcie jest tak, że jak wbijesz na serwer i naciśniesz TAB i jak masz wszystkie kreski to masz dobre połączenie z lokacją serwera, ale jeżeli masz jedną to masz za przeproszeniem chujowe... Najlepiej też powiedź jakie masz łacze internetowe, bo jeżeli serwer pochodzi z np. Francji a ty masz 1-2mb/s to nic dziwnego.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...