Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siemka xdd co nagrywac

Krupcio221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co ci polecić, ale nie polecam nagrywać MineCraft'a bo tego już jest od nasrania.

@up

Dokładnie ;] Ważne żeby filmik był prowadzony w ciekawy sposób.

Opublikowano

Nagrywaj minecrafta, jeszcze dodaj głos bez mutacji, chujową jakość i będzie cód miód. Będziesz miał 10-12 latków za widzów co chwila piszące komentarze wrzuć MC. Sorry, ale nawet nie myśl o tym gównie. Co masz nagrywać? Nie chodzi co będziesz nagrywał - chodzi o komentarz. Jeżeli komentarz będzie na b. wysokim poziomie to każde wideo będzie fajne.

Najlepiej podaj od razu próbkę glosu to Ci powiemy, czy masz startować ;x

he?

Opublikowano

Każda może - zależy od długości odcinków. Nagrywaj gry, o których możesz coś powiedzieć, gdzie są np. sekrety i znajdujesz wszystkie.

he?

Opublikowano

Każda może - zależy od długości odcinków. Nagrywaj gry, o których możesz coś powiedzieć, gdzie są np. sekrety i znajdujesz wszystkie.

To moze tak chce Gre przygodowa podajcie mi przykłady i bardzo chętnie zagram w nią najpierw samemu a nast nagram nie mam fajnych gierek .

xSiRock_eune_157_1_text.png

Opublikowano

po pierwsze bez 480 p co najmniej i głosu po mutacji oraz ogarniętego mikro bez charczenia burczenia itd nie zaczynaj nawet

gry hmmm , fallout 3 , fallout nv , medievale wszystkie , Day Z , Mount Blade ,

NJxbd4x.png

Opublikowano

Nie nagrywaj takich 'sezonowców' jak Slender, SCP (chociaż moda na to już przeszła), Happy Wheels. No i jak już Ci mowiliśmy - daj glos, a obczaimy czy w ogóle warto startować. ;x

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...