Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry internet?

squah :')

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry. Znacie jakieś dobre oferty internetowe? Umowa na aktualnego dostawce już się skończyła, i zamierzam (a raczej mój ojciec) zmienić neta. Znacie jakichś godnych polecenia dostawców dla domu (w rozsądnej cenie)? UPC odpada, bardzo słaby zasięg w mojej okolicy.

Mam na oku Vectre 20MB, 49.00 PLN za miesiąc

• prędkość pobierania danych z sieci Internet - do 20Mb/s
  • prędkość wysyłania danych do sieci Internet - do 1Mb/s
  • prędkość pobierania danych w Taryfie Nocnej* - do 40Mb/s
  • limit danych - brak
  • prędkość wysyłania do sieci internet w usłudze Wysyłaj Szybciej* - do 2Mb/s
  • IP - publiczne, dynamiczne
  • konto online (www i e-mail) - 1 GB na pocztę e-mail
  • oraz 200 MB na konto www/ftp

Game Over

Opublikowano

czyli maja się wszyscy domyślać, potem produkować z pisaniem jakich ty masz u siebie w okolicy ISP byś w końcu stwierdził że nie ma takiego u ciebie w mieście/wsi ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

czyli maja się wszyscy domyślać, potem produkować z pisaniem jakich ty masz u siebie w okolicy ISP byś w końcu stwierdził że nie ma takiego u ciebie w mieście/wsi ?

Tak, dokładnie mają tak robić... Mi chodzi po prostu o to, żeby ktoś napisał czy używa jakiegoś godnego polecenia dostawcy, ja dalej bym sobie poradził. Chcę tylko znać opinie innych o różnych dostawcach.

Tak jak mówisz - Vectra. Ostatnio wziąłem na test Vectre 60MB, filmy HD ładowały się nie dłużej niż sekundę, plik 1 GB ściągał się mniej niż minutę =]

o.O jeśli na prawdę pliki pobierają się szybko to biorę Vectre :D Tyle że jak już to 20 MB, bo ma w miarę tani abonament.

Game Over

Opublikowano

Tak jak mówisz - Vectra. Ostatnio wziąłem na test Vectre 60MB, filmy HD ładowały się nie dłużej niż sekundę, plik 1 GB ściągał się mniej niż minutę =]

Dojebałeś, plik 1gb w minute? Dobre..

1351788161-U286260.png

Opublikowano

a dlaczego nie to tylko łącze 480Mbps

po lokalu w sieci też nie problem i widać tak szedł ten plik, mój aktualny dostawca ZETO SA też zapewnia tez takie łącze na kablu ale za jaką kasę , szkoda mówić

poprzedni ISP ---> MULTIMEDIA podobnie miał, szybkie łącze na kablu, siec lokalna 100Mb/s, na świat ok 20 Mb/s bez limitów, IP routowalne 55 zł

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...