Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]co najpierw ?

r1nb0w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dopiero zaczynam swoją " karierę " w codzie , ale kumpel założył serwa i mi się podkładał , więc 55 poziom i all bronie , z dodatkami są :)i mam dylemat z czym najpierw się nauczyć naprawdę dobrze grać , myślałem nad :

-ak-47

-ak-74

-m4

-mp5

-ewentualnie snajpa , ale jednostrzałowa ,a nie jakiś tam półautomat

od czego powinienem zacząć ? najbardziej lubię grać na mapach :

-crash

-crossfire

-broadacast

to od czego zacząć ?

Opublikowano

Ak/aku. Polecam ci gre na promodzie. Nawet jezeli wolisz grać na zwykłym , promod cie nauczy.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Kolejna osoba mówiąca promod Cie nauczy. Graj tam gdzie wolisz, i tym czym wolisz. Graj tylko dla przyjemnosci a zeby miec najwiecej zabojstw.

Jezeli bedziesz tak robil to w koncu bedziesz jednym z najlepszych bo nie bedziesz sie spinal o przegrana, o punkty czy o inne tego typu bzdety.

szefmarcin.png

Opublikowano

faktycznie każdy gracz który zaczyna grać na promodzie i potem przechodzi na puby , w 99% przypadkach zmiata tych co zaczynali na pubie i posiedli złe nawyki jak kampienie , tuby itp. :)

Opublikowano

Ak/aku. Polecam ci gre na promodzie. Nawet jezeli wolisz grać na zwykłym , promod cie nauczy.

a możesz dać linka z tym modem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...