Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy dostane bana?

PrinceJinno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas ostatniej gry natrafiłem na 4 kolegów którzy razem grali.Na samym początku podczas wybierania bohaterów napisałem że idę Evelynn na mida, podczas ostatnich sekund jeden z nich wybrał Viktora.Podczas gry kiedy poszedłem na mida, ten o to Viktor poszedł za mną.Wyszło na to że Viktor zaczął się wbijać Heimerdingerowi pod turreta, co skutkowało tym że Heimer w 10 minucie miał 10/0.Podczas surrendera (20 min) miałem statystyki 4/1/2 a oni napisali że mnie zreportują.Jako że ja byłem sam, to tylko ja mogłem zreportować Viktora i tych innych.Lecz oni zaczeli mi coś pisać że z jednym zgłoszeniem nie pokaże ich w trybunale i nie dostaną bana, a że jak mnie 4 osoby zreportują to ja dostane.Więc mam pytanie do was, nawet jak jedna osoba ich zreportowała to dostaną oni bana, i czy jak oni mnie zreportowali we 4 chociaż nic złego nie robiłem, to czy mogę dostać bana?Jeżeli już dostanę to mogę się jakoś odwołać od tego?

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

Opublikowano

Jeśli ich zreportowałeś to mogą dostać bana. Ty raczej nie dostaniesz. Nie ilość reportów a trybunał decyduje. Nie masz się o co martwić.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ja dostałem bana za takie coś , kolesie się zmówili że mnie w 4 zreportują i dostałem bana bo mówilem że ide na top a koleś który pickował w ostatniej sekundzie dał pick wziął rene i było duo top...

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Nie dostaniesz bana. Oni pewnie też nie. Mnie tyle razy raportowano, i jakoś bana nigdy nie dostałem.

Cie nie zbanowali bo pewnie wyfarciłęś ... ja dostałem za bycie "uncommunicative with team" =.=

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...