Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa RPG na Single Player

Quanros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Jestem właśnie w trakcie robienia mapy RPG, odrazu powiem, że wielkiego talentu do budynków nie mam ale postaram się zrobić wszystko jak najlepiej

Pewne wytłumaczenie o co chodzi:

W pewnym miejscu znajduje się mała skromna wioska, w której ludzie żyją sobie jak najzwyklejsi osadnicy. Wybudowali w niej kościół na cześć Świętego Malphor'a, który wyzwolił ich lud od niewoli. W podziemiach znajduję się jego świątynia, która jest nawiedzona, strzeżą jej osadnicy, żeby nic złego nie wydostało się z niej do wioski.

Jesteś gotów odkryć jego tajemnice ?

Save Z Mapą dodam gdy zostanie ona "dopięta na ostatni guzik" :)

Opublikowano

Sandbox.

Możesz np. normalnie w niej sobie żyć, zbudować własny dom i mieszkać razem z wieśniakami, chodzić na polowania, sprzedawać im materiały i zostawić Legende w spokoju, lub... No właśnie :) I Tutaj sami dowiecie się co robić, jeżeli wybralibyście coś innego niż normalnie życie :)

Opublikowano

No ale daj jakieś poukrywane pokoje ,skrzynie w końcu rpg a jak coś to mogę przez tmi włączyć creative i poprawic sobie budynki? xD

300 350 400 500 1000

Opublikowano

Odrazu mówie, na 100% będzie coś takiego jak poukrywane pokoje :) Pewnie, że będziesz mógł, to jest dla was, żeby wam sie super grało :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...