Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Konkurs - generator publikacji serwerów!

Cay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sentence bardzo dobra postawa.

A i dla waszego wyjaśnienia ... Gdzie macie napisane, że ten kto ma wszystkie nagrody nie może brać udziału w konkursie ? A może zamiast Golda woli talon ? Nie przyszło wam to do głowy ? A teraz następna rzecz ... Przestancie oceniac kto zrobi lepszą kto gorszą prace. Od tego jest jury a nie wy. Skąd wiecie, że ktoś nie zrobi lepszej pracy niż Sentence czy krystian ?

Ostatnia rzecz jeszcze jeden post związny z oceną innych prac lub namawianiem do zrezygnowania itd. zostanie ukarnany warnem.

Pozdrawiam

Wg. Ciebie to jest "bardzo dobra postawa"? No prosze Cię. Dobrą postawą powinno być dawanie przykładu innym, a nie wywyższanie się ponad wszystko. Jeżeli wg Ciebie usuwanie prac konkursowych które mu się "niepodobają" bo "coś tam" jest dla Ciebie dobra postawą to co z Ciebie za moderator?

Na dodatek nigdzie niepodał powodu ich usunięcia, tylko poprostu najzwyczajniej w świecie je usuną, nie wiem czy wiesz ale to jest nadużywanie swoich praw, a taka osoba niepowinna ich posiadać. Druga sprawa, jak kawałek kodu w pracy -outi- należał do Sentence to powinien to zgłosić jury, a nie sam podejmować działania. Co to wolna amerykanka czy co?

signli.png

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wg. Ciebie to jest "bardzo dobra postawa"? No prosze Cię. Dobrą postawą powinno być dawanie przykładu innym, a nie wywyższanie się ponad wszystko. Jeżeli wg Ciebie usuwanie prac konkursowych które mu się "niepodobają" bo "coś tam" jest dla Ciebie dobra postawą to co z Ciebie za moderator?

Na dodatek nigdzie niepodał powodu ich usunięcia, tylko poprostu najzwyczajniej w świecie je usuną, nie wiem czy wiesz ale to jest nadużywanie swoich praw, a taka osoba niepowinna ich posiadać. Druga sprawa, jak kawałek kodu w pracy -outi- należał do Sentence to powinien to zgłosić jury, a nie sam podejmować działania. Co to wolna amerykanka czy co?

Nie ja to usunąłem ale z tego co wiem to było to traktowane jako plagiat. Postaram się dowiedzieć czegoś więcej. Jeśli ktoś ma nadal jakieś wątpliwości to zapraszam na PW.

Opublikowano

Też myślałem że Sentence robi to dla złości ale byłem Głupi, każdy ma prawo wziąć udział w konkursie ! Nie jest napisane, że nie może uczestniczyć. Ja osobiście pogodzę się z przegraną. Nie zależy mi tak bardzo jak "Acetone97" i "Lon333ly". Uważam, że ten gość zasłużył na nagrodę, niezależnie, że już ma takie same ragi, więc nie czepiajcie się jego, że ma się wycofać, tak jak mówił JodaMinecraft za namawianie do rezygnowania powinien być warn. Amen :D

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Bywalec
Opublikowano

Zostało to usunięte przez "siły wyższe". A Wy się tu nie spinajcie, jeżeli chce sobie wziąć udział Sentece to weźmie, a Wy za nakłanianie i udowadnianie mu głupot możecie dostać tylko po warnie.

Rozmawiałem z nim i chciał oddać komuś innemu tego golda/blue, jeżeli dostanie -% to ok, ale jeżeli nie to to odda. On jest uczciwy i po prostu robi dobrze te generatory.

Każdy z Was użył nie swoich materiałów kto pozwalał Wam wykorzystywać czcionkę z Minecraft? ITP. ITD.

Można używać materiałów, on zakazał używania tego w czym on się namęczył czyli napisów itp.

Koniec spinek i powodzenia.

P.S każdy post z hejtem 5%.

5jJNSGS.png

Opublikowano

@UP

Umiesz czytać ze zrozumieniem?

Czy ja pisałem, że Sentence powinien zostać zdyskfalfikowany?

Może wziąć udział w konkursie, ma prawo, ale ma już golda, blue membera i championa, więc miło by było z jego strony, gdyby nie wrzucał swojej, dużo lepszej pracy, a dał szansę tym słabszym w kodowaniu/tworzeniu grafik.

Btw. kiedy mają być wyniki?

@Edit

Wiem, że do soboty do 11:31 można składać prace, ale kiedy ok. będą wyniki?

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Zrobiłem nowy generator tak jak mi kazano. Czekam na zaakceptowanie.

@Down

Raczej tak

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Ja osobiście też nie wiem czemu temat został zamknięty ... Jednak nie gniewajcie się na nas. Też jesteśmy tylko ludzmi i popełniamy błędy.

Prace można oddawać do jutra do godziny 11.31 :)

Co do wyników to postaramy się to zrobić jak najszybciej.

Opublikowano

Are you kiding me ?

Prace można oddawać do jutra do godziny 11.31

Co w tym jest nie zrozumiałego ?

Niektórzy mają po prostu inne wyobrażenie o świecie.

"Jak najszybciej", czyli ile? :D

Opublikowano

11.31 - to jest oznaczenie daty. Przy godzinie się stawia dwukropek ":". Tu nie chodzi o rozumienie tylko o poziom wykształcenia albo nie wykształcenia niektórych ludzi.

Opublikowano

@UP

To mamy kryzys, bo na MPC godziny od minut oddzielane są dwukropkiem.

W Windowsach też godziny od minut są oddzielone dwukropkiem.

Tragedia, czyż nie? Do sądu z tym, co?

Zamiast czekać spokojnie do wyników, a potem je komentować, to kłócicie się o takie coś...

1389638202-U295319.png

Opublikowano

@Sentence, przyda ci się.

http://pl.wikipedia.org/wiki/ISO_8601

Z tymi tekstami to możesz do kolegów z klasy, a nie do mnie.

Opublikowano

Ostrzegam poraz ostatni jeszcze jeden post nie na temat lub jakiś offtop czy kłótnia będą karane odpowiednimy warnami.

A co do godziny to tak mnie nauczyła moja pani od Polaka od podstawówki i tak mi zostało. Nie zmuszam cię abyś to lubił czy nie lubił to masz to przyjąć do wiadomości i koniec.

Pozdrawiam

Opublikowano

@UP

To mamy kryzys, bo na MPC godziny od minut oddzielane są dwukropkiem.

W Windowsach też godziny od minut są oddzielone dwukropkiem.

Tragedia, czyż nie? Do sądu z tym, co?

Zamiast czekać spokojnie do wyników, a potem je komentować, to kłócicie się o takie coś...

Nudzi im się najzwyczajniej i fakt godzine od minut oddziela się za pomocą dwukropka " : ".

Godziny od minut oddzielamy kropką (nie dwukropkiem) tj. 11.31

Wypierdalaj do przedszkola chłopczyku. ;)

Sentence nie wiem kto tu powinien wypierdalać do przedszkola.

BTW. Tak bardzo tęsknisz za przedszkolem? ojojoj o.O

@EDIT: JodaMinecraft nie widziałem Twojego postu, sorry. Jak by co to masz moja zgode zeby usunąć to :P

@EDIT 2: Lolz, dzięki ....

signli.png

Opublikowano

Kiedy są sprawdzane prace ?

Po zakonczeniu konkursu czy w trakcie ? I czy podajac link do pracy mozna ja jeszcze edytowac ?

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

wkurza mnie takie coś, ze ja bawiłem sie sam 3 godziny na kodem + czytanie jak to zrobic. szczerze, nauczyczylem sie tego w jeden dzień pisałem to od podstaw, a inni podpierdolili skrypty napisali to w 10 min. pozdro.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

wkurza mnie takie coś, ze ja bawiłem sie sam 3 godziny na kodem + czytanie jak to zrobic. szczerze, nauczyczylem sie tego w jeden dzień pisałem to od podstaw, a inni podpierdolili skrypty napisali to w 10 min. pozdro.

Takie życie ;)

Kiedy są sprawdzane prace ?

Po zakonczeniu konkursu czy w trakcie ? I czy podajac link do pracy mozna ja jeszcze edytowac ?

Podpinam się pod pytanie.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Takie życie ;)

Podpinam się pod pytanie.

takie zycie, ale co za sprawiedliwosc.. pomysl, Ty zrobisz generator od podstaw, ja Ci ukradne, zrobie ladniejszy wyglad z twoim css i Ty bedziesz gadac, a ja powiem, takie zycie.. Co za sprawiedliwosc, wlasne to wlasne.. KidMod a nie ogarnia..

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

takie zycie, ale co za sprawiedliwosc.. pomysl, Ty zrobisz generator od podstaw, ja Ci ukradne, zrobie ladniejszy wyglad z twoim css i Ty bedziesz gadac, a ja powiem, takie zycie.. Co za sprawiedliwosc, wlasne to wlasne.. KidMod a nie ogarnia..

Ale css nie jest oceniany, kod strony tylko:

[i][color=#FFFFFF]a. Estetykę.[/color][/i]
[i][color=#FFFFFF]b. Błędy ortograficzne, interpunkcyjne i stylistyczne.[/color][/i][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3] [/size][/font]
[i][color=#FFFFFF]c. Grafikę, która nie jest wymagana, ale ciekawiej wygląda prezentacja graficzna.[/color][/i][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3] [/size][/font]
[i][color=#FFFFFF]d. Zrobione tekstowo czy na jakiejś stronce internetowej.

[/color][/i]

minecraft24h.png

Poszukiwani redaktorzy! Wynagrodzenie doładowania do sieci komórkowych!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...