Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Komputer do streamowania

Rek0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym streamować lol'a i teraz moja prośba do Was. Złóżcie mi jakiegoś kompa stacjonarnego do 2500. Chyba że za taką cenę to tylko używka do streamu... Piszcie :)

Opublikowano

@up

Nie spamuj. STREAM TO STREAM, NAGRYWANIE FILMIKÓW I WRZUCANIE NA YT TO INNA BAJKA.

Nie spamuje, tylko pytam , a jak chcesz stream to musisz mieć po pierwsze dobry szybki internet z uploadem minimum 1,5 mb/s i musi się utrzymywać...

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano
http://www.morele.net/inventory/info/5LbneF/ jak będziesz zamawiał to dorzuć jeszcze sobie usługę montażu komponentów http://www.morele.net/montaz-komponentow-zestaw-komputerowy-od-trzech-elementow-266770/ i wpisz kod promocyjny W3FHN58JFW a zamiast 50 zł za montaż zapłacisz 1 zł i wysyłka będzie darmowa.

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

Takiej mobo mu nie dawaj, starczy extreme 3 co najwyżej, bo to nubek więc nie będzie wykorzystywał możliwości tej mobo w 40%, buda do zmiany, i tak obsługuje ona tylko micro atx geniuszu.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Takiej mobo mu nie dawaj, starczy extreme 3 co najwyżej, bo to nubek więc nie będzie wykorzystywał możliwości tej mobo w 40%, buda do zmiany, i tak obsługuje ona tylko micro atx geniuszu.

Dał bym mu brutusa 410 , ale nie ma go na morele.net , Extreme4 niech lepiej zostanie bo może kiedyś ruszy głową i może uda mu się odblokować 2 dodatkowe rdzenie w phenomie...

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...