Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Swiruje PAD

Suviaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem otz od jakiegos czasu swiruje mi PAD problem jest , gdy chce uruchomic padem ps3 czasem reaguje czasem nie a drugi problem to w menu jak sie wlacza ps3 to tak jakby sie zacial i caly czas lewy analog dziala i albo w prawo przyciska albo w gore lub w dol gdy probuje dac w przeciwna strone nic to nie daje bo w ogole nie reaguje

za pomoc daje+ czy tam -

Opublikowano

tutaj nikt Ci nie pomoże, prawdopodobnie obluzowały się jakieś styki w padzie, z moim miałem podobna sytuacje

pozostaje Ci rozebranie pada o ile czujesz się na silach i poszukanie usterki albo oddanie do jakiegoś serwisu

819531478353821175209.gif

Opublikowano

wiesz mmax pady do ps3 nie są takie tanie dlatego suviaro jeśli jesteś trochę ogarnięty to rozbierz pada przeczyść go zobacz gdzie coś może nie łączyć itp np w moim padzie w pewnym momencie analog nie odbijał wystarczyła tylko zmiana sprężynki którą przeniosłem z długopisu i teraz działa elegancko :P

piotr662.png

progskeet-banner.jpg

NIE PRZERABIAM KONSOL PS3!!!!

Opublikowano

Ja tak z Xbox'owym padem miałem. Okazało sie, że mi spadł i przycisk sie zawiesił < zacisnoł i cały czas klikał > rozkeciłem przestawiłem i jest OK

. .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...