Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon a głośniki. Spali się?

hoops2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może się spalić, ale raczej w ogóle nie pójdzie. Nie polecam bawić się w takie głupstwa.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

nie powinno bo to tylko prad. one pewnie maja wlasne zasilanie wiec tylko tylko mogą slabo grac ale to tez watpliwe. ja do takich sobie mp3 podpinalem;]

Opublikowano

Sa podłączałem takie głośniki minijack do telefonu, a głośniki normalnie do prądu były...

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

tak jak mózg się wypalił wszystkim co tak twierdzą , równie dobrze można powiedzieć o podłączeniu komputera do zestawu głośnikowego że się spali jak się tylko podłączy

nigdy nie istnieje możliwość uszkodzenia czegokolwiek , czy to urządzenia podpinanego czy tez wzmacniacza głośników

a prądem to wy sie możecie pobawić w kontakcie bo żaden nie występuje na wejściu wzmacniacza , na głośnikach czy też i na wyjściu telefonu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...