Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skorka Janny na koniec sezonu .

3moBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam male pytanie , poniewaz na koniec sezonu dostaniemy (NIe wszyscy tylko Ci ktorzy wbili odpowiednie elo) i czy dostaniemy ja ze skorka tzn. postac ze skorka , poniewaz ja jej nie mam : > Z gory dziekuje za odpowiedzi :)

Opublikowano

Tak jak @up powiedział, jeśli jej nie kupiłeś a masz na tyle ELO by ją dostać, nie kupuj jej tylko czekaj na koniec sezonu i dostaniesz Janna + skin'a.

wobqx.jpg
Opublikowano

nawet jeżeli nie dostaniesz postaci, to dostaniesz i tak skórkę (np. jak się dostaje medieval twitcha, to jak nie masz postaci, to i tak skin jest)

Opublikowano

Nagrody:

Poziom brązowy:

• Brązowa ikona przywoływacza na każdy rodzaj kolejki (drużynowa 3v3, solo 5v5, drużynowa 5v5), w której przywoływacz posiada poz. brązowy

Poziom srebrny:

• Srebrna ramka na ekranie wczytywania
  • Srebrna ikona przywoływacza na każdy rodzaj kolejki, w której przywoływacz posiada poz. srebrny

Poziom złoty:

• Skórka ?Wojenna Janna?
  • Złota ozdoba na bannerze profilu przywoływacza
  • Złota ramka na ekranie wczytywania
  • Złota ikona przywoływacza na każdy rodzaj kolejki, w której przywoływacz posiada poz. złoty

Poziom platynowy:

• Platynowa odznaka na forum
  • Skórka ?Wojenna Janna?
  • Platynowa ozdoba na bannerze profilu przywoływacza
  • Platynowa ramka na ekranie wczytywania
  • Platynowa ikona przywoływacza na każdy rodzaj kolejki, w której przywoływacz posiada poz. platynowy

Poziom diamentowy:

• Diamentowa odznaka na forum
  • Skórka ?Wojenna Janna?
  • Diamentowa ozdoba na bannerze profilu przywoływacza
  • Diamentowa ramka na ekranie wczytywania
  • Diamentowa ikona przywoływacza na każdy rodzaj kolejki, w której przywoływacz posiada poz. diamentowy

Masz wszystko na stronie napisane

sygnaturapodolski1.png

By WhiteBoy

Opublikowano

Ja za sezon pierwszy dostałem kayle+ skin a samej Kayle nie miałem...

Przecież jak bierzesz darmowy skin z YT "Unchained Alistar" to też dostajesz Alistara jak go nie masz.

To samo z Tristaną z FB

Nie obawiaj sie nie musisz jej kupować

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Zamknięcie sezonu drugiego: 22 Października i bez dalszej dyskusji. Jest to potwierdzone info, wszystko już wyjaśnione.

U nich 22 u nas 23 :)\

"Mistrzostwa świata sezonu drugiego zbliżają się wielkimi krokami. Wraz z nimi nadchodzi koniec całego sezonu rywalizacji, przewidziany na 23 października 2012 r. Koniec sezonu drugiego oznacza również nagrody za sezon drugi."

żródło http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/nagrody-w-sezonie-drugim-i-zmiany-w-rankingach

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...