Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki system lepszy ?

JareczekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy

;)

Ja jestem przyzwyczajony do XP ale mimo to przestawiłem się ostatnio na siódemkę bo na starego dobrego XP'eka coraz mniej gier

:D

Więc zmieniaj na 7 :P

Opublikowano

Zaczekaj do 28.10 i kup sobie Windowsa 8.

Co do komputera to bym kupił stacjonarny, procesor naj. 4x3,6 , z 8GB RAMu i kartę ATI. Ale to też zależy od budżetu.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano
Zaczekaj do 28.10 i kup sobie Windowsa 8.

Co do komputera to bym kupił stacjonarny, procesor naj. 4x3,6 , z 8GB RAMu i kartę ATI. Ale to też zależy od budżetu.

AYKM? Windows 8 będzie najgorszym systemem na gry. Gry valve nie będą działać, minecraft nie będzie działać. Polecam Win7

Opublikowano

Niby dlaczego nie będą działać ? To tylko kwestia czasu. Niewielkiego. Natomiast zmiana płynności na pewno nastała. System działa dużo sprawniej niż 7. Przynajmniej CP.

Opublikowano

AYKM? Windows 8 będzie najgorszym systemem na gry. Gry valve nie będą działać, minecraft nie będzie działać. Polecam Win7

Zgodzę się ale minecraft akurat może działać. Ogólnie w8 będzie kopią w7 tylko z innym wyglądem i mniej gier będzie chodzić. Windows 7 jest obecnie najlepszym systemem z którego możemy korzystać :)

Opublikowano

Zgodzę się ale minecraft akurat może działać.

Tak, Minecraft działa, i to lepiej. Na Win7 mam 55 FPS a na Win8 75 FPS. I to bez wspomagaczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...