Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] charles=2 apisy

radzioro12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od końcówki kwietnia dokładnie :) czytaj PW.

tylko ze ostatnio jakieś 2-3 tydz temu czytałem ze gościu zbugował i to na tym forum czytałem. a irki w sklepie a apis w fabyce to inna rzecz.

b_560x95.png

Opublikowano

tylko ze ostatnio jakieś 2-3 tydz temu czytałem ze gościu zbugował i to na tym forum czytałem. a irki w sklepie a apis w fabyce to inna rzecz.

pamiętaj, że to jest mpc -.- pełno dzieci które piszą co popadnie -.-

sygnacu.jpg

Opublikowano

pamiętaj, że to jest mpc -.- pełno dzieci które piszą co popadnie -.-

to nie był żaden dzieciak bo jak by był to bym nie zakładał tego tematu, nie pamiętam nicku ale to był

?nonymous albo podobny.

b_560x95.png

Opublikowano

a ci co kiedyś zbugowali zostali pobanowani? ;p

Do dziś gram na koncie, które miało zbugowane siedem irków i żadnego bana nie było.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Działa, latałem z 2 czasem jak mi sie nudzi to sprzedaje jednego i ( zawsze mam cały złożony nowy bo klucze otwieram ), i kupuje 2 :P

Opublikowano

chłopie :D teraz mnie zabiłeś :D

nie zauwazyles ze ten idiota jak i ten idiota kompas to są 0 co nic nie osiagneli mimo tego beda sie chwalic na mpc wsrod dzieci ?

kompas aka haker z czech3 zamknal dupe po wpadce, czekamy na ciebie w huj wielki "anonimie"... ciekawe czy formata umiesz zrobic huehue

Opublikowano

nie zauwazyles ze ten idiota jak i ten idiota kompas to są 0 co nic nie osiagneli mimo tego beda sie chwalic na mpc wsrod dzieci ?

kompas aka haker z czech3 zamknal dupe po wpadce, czekamy na ciebie w huj wielki "anonimie"... ciekawe czy formata umiesz zrobic huehue

Jakbyś był starym użytkownikiem MPC to byś wiedział kto to jest -.- miałem z noobkiem troszkę do czynienia więc wiem jakim jest graczem.

i użytkownikiem forum.

sygnacu.jpg

Opublikowano

oh anonymous jaki ty fajny, szkoda ze tak naprawde dopierdalasz bigboyem :/

1. Nie ja hackowałem konta, i się tym jarałem, a inna osoba.

To tak jakbyś zakładał, że zhackowałem Sony, bo mam taki nick.

2. Dlaczego twierdzisz z góry że jestem idiotą? Nie znasz mnie.

3. Nie latam bigboyem, od czegoś mam boty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...